Mi a véleményetek a skorpió férfiakról?
szia, en skorpió vagyok(nö), volt több skorpió pasim,se veled se nelküled kapcsi igazából.
sztem inkabb szökj meg.
a legutóbbi, eleg sokszor eljatszotta, hivtam nem vette fel, rá két órara hivott vissza!!
volt olyan órakig nem vette fel, most ez van a kocsival, az van a kocsival, mindig kifogasokat keresett, de közben ő azért szeret...
Utana en is elkezdtem jatszani h nem vettem fel neki, akkor sirva felhivott h en megcsalom..akkor erezte magat biztonsagban, ha otthon voltam, és bekapcsoltam neki a skypeot, valóban otthon vagyok:)
Én imádom őket:-)
Szerintem minden milyen jegyben született ember, rossz és jó tulajdonsága mindenkinek van.
Eddig 3 barátom volt, 2 skorpió egy más jegyű. Én szerettem, hogy határozottak, céltudatosak voltak. A féltékenységet az elején csírájában el tudtam fojtani.
Észveszejtően jók, fantáziadúsak és bevállalósak az ágyban, kimeríthetetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!