Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a halak férfiakról? És a skorpió nő - halak férfi párosításról?
Én nem hiszek az ilyesmiben, de anyum skorpió, apum halak, és 25 évig éltek együtt. Mind a ketten visszahúzódóak, nem vitatkoztak soha, általában apum tért ki a viták elől, és elhallgatta anyum kiakadását.
(Ja, és a múlt idő nem azért van, mert elváltak)
van egy exem,halak..én skorpió nő...
ex lett,bár sztem akkoris ex lett volna belőle ha ősszel születik...
Igaz hogy én nem vagyok skorpió (hanem oroszlán - ennyit a párhoroszkópról ;) ), a párom halak (férfi).
Mit kell tudni róla? Érzékeny, romantikus alkat, gyakran megbántódik, de ezt be nem vallaná a világ előtt, csak nekem, ezért sokszor kell bátorítani; kifelé nagyszájúnak mutatja magát. Borzasztóan ambíciózus, ha lelkesítik.
Szenvedélyes szerető, tévhit, hogy 'halvérű' lenne. :D
Szerintem nincs túl sok összefüggés a horoszkóp és a párkapcsolat között, nem ez alapján dől el, hogy 2 ember összeillik-e vagy sem. Ha tetszik, adj neki egy esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!