Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A skorpiók tényleg olyan...

A skorpiók tényleg olyan szemetek és rosszindulatúak?

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 12:13
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

A lányom skorpió. Intelligens, csendes, segítőkész, kicsit visszahúzódó.

És főiskolai tanár !!

Úgy éljek, hogy az igazat írtam.

2010. jún. 12. 15:48
 32/40 anonim válasza:
Az én jegyesem (férfi) skorpió, a tenyerén hordoz, bókol, a kedvemben jár, igaz, hogyha nem tettszik neki valami keményen kertelés nélkül megmondja, de meg is magyarázza mit miért... Én Sagittarius (Nyilas) vagyok, és vonzom a skoripó nőket, az eddigi összes közel került hozzám, és a családomhoz, majd akkor "szúrt" belém Isten igazából és általában hátba... eddig egyetlen skorpió lány az,aki eddig mindig jó volt velem... bár idő kérdése mikor lesz ő is ilyen hárpia, mint az eddigiek...
2010. jún. 12. 19:25
 33/40 anonim válasza:
68%
igen szemetek, az egyik egyszer megette a maradék sült csirkémet :'(
2010. jún. 13. 14:39
 34/40 anonim válasza:
25%
Egy pszichológiai felmérés szerint a legtöbb öngyilkos, sorozatgyilkos és elvált ember skorpió jegyű.Sajnos saját környezetemben is igaz mindez, 2barát-öngyilkossági kísérlet,6 ismerős -mind elvált, sőt nem is egyszer.....csak az lehet amit ők akarnak...erőszakosak és akaratosak...sajnos.Bulizni jól lehet velük és lehetnek jó szeretők, de hosszú távon kudarcra ítéltettek....
2010. jún. 13. 17:21
 35/40 anonim ***** válasza:
60%

Kudarcra? :O

Ezt megkérdőjelezném.A környezetemben minden skorpió sikerember,amit a kitartásuknak és állhatatosságuknak köszönhetnek.

2010. jún. 13. 17:27
 36/40 anonim válasza:
Szerintem a skorpiók egyáltalán nem ilyenek,de ez nem horoszkóp függő hanem ember függő én 3 skorpiót is ismerek és egyik sem ilyen.
2010. jún. 13. 18:57
 37/40 anonim válasza:
hat kérlek... én is skorpió vagyok, kötekedni szeretek, vagyis nem szeretek,hanem inkább bennem van...de csak hülyéskedésből...a mellett meg veszekedni nem szoktam, nem is szeretek, és velem nem is lehet...nyugodt természetű vagyok(csak két személy tud úgy Isten igazából felhúzni), viszont ami igazságtalan dolgot eszre veszek akkor minden szakad...és segíteni is szeretek másokon.. :) tehat ez szerintem ember fuggo...
2010. jún. 13. 23:25
 38/40 anonim ***** válasza:
0%

Azt hittem a skorpiokrol (allatok) van szo. :D

Egyebkent horoszkopnal igen: szornyuek a skorpiok es a kosok!

Es a rak a legjobb, legkedvesebb, legcsaladcentrikusabb horoszkop!

21/F/Bak

2010. jún. 15. 13:58
 39/40 anonim válasza:
25%
Sajnos igen. Önmaguknak valóak, addig amíg szükség van a barátjukra, addig kishasználják őket, utána már nincs szükség rájuk. Ha valami nívós dolgot nem tudsz felmutatni az életben, amiben ő részt vehet, nem kap meg valamit,azonnal kritizál, mint egy skorpió, sértő megjegyzése akár egy életre is zólhat.
2010. júl. 27. 09:06
 40/40 anonim ***** válasza:
59%

Sajnos ez egy előítélet. Akiket ismerek, igazságharcosok, egytől egyig intelligensek, jópofák, kitartóak és belevalóak.

A szerelmem és a skorpió barátaim ilyenek. Persze, a sértődékeny vagy hamis lelkivilágú emberek nem bírják őket, mert a skorpiók nem érik be féligazsággal és kavarog a gyomruk a képmutató emberektől... húúú, de borzasztó tulajdonság! Mit ki nem találnak ezek a szemetek, ugye? :D "Úr isten, nézzétek, ez nem szereti a pózereket... szégyen és gyalázat! Felnégyelni!!!"

2010. júl. 27. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!