Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A skorpiók tényleg olyan...

A skorpiók tényleg olyan szemetek és rosszindulatúak?

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 12:13
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

jééé, érdekes...én Bak vagyok (és csipkelődős, igazságkereső de nem rosszindulatú) és van skporpió ismerőseim és azt hiszem hasonlóak, mint én. Bár én lány vagyok és csak nőket ismerek közelebbről.

Egy skorpió fiú ismerősöm is van, ő tök rendes srác.

De ettől függetlenül lehet hogy vannak rossz skorpiók is. Én inkább a férfi skorpiókra gondoltam. (hűtlenség, féltékenység).

2010. jún. 5. 13:04
 12/40 anonim válasza:
68%
hát én skorpio vagyok..de néha én is rossz indulatu de azért annyira sztem, nem...habár:D..
2010. jún. 5. 13:08
 13/40 anonim ***** válasza:
77%
Az édesanyám skorpió. Nehéz vele kijönni, mindenbe beleköt. Nem csak velem ilyen, mindenkivel. A családdal nem is tartjuk a kapcsolatot, mindenkiről a legrosszabbat feltételezi. Nem tudom mennyire befolyásolja mindezt, hogy ő skorpió, de ő pl. tipikus példa erre a rosszindulatúság dologra.
2010. jún. 5. 13:09
 14/40 anonim ***** válasza:
57%
A "mély tudományos alappal" rendelkező horoszkópi leírások szerint igen :D Szerintem pedig emberek ők is, mint a másmilyen jegyű társaik. Emberből pedig nem csak 12-féle létezik ám, jó, ha tudod :D
2010. jún. 5. 18:57
 15/40 anonim ***** válasza:
81%

Hát igen..... Köztudottak, hogy Hitler és Sztálin is skorpió volt és ezért voltak ekkora szemetek.....

Ember! Térj már észhez!

Most azért, mert rossz emberrel ismerkedtél meg most az összes skorpió egy szemétláda.

Ha pedig így gondolkodsz, akkor pedig szerintem nem csak a skorpiók lesznek szemetek veled, hanem a bikák, az ikrek, a halak, az oroszlánok és a többit már nem is említem.

Most azért, mert egy ázsiai elkövetett egy bűnt, akkor már az összes ázsiai egy bűnöző? Érdekes gondolat menet.

Azt csodálkozunk, hogy miért tartunk itt..... :(

2010. jún. 6. 00:35
 16/40 anonim ***** válasza:
52%
Hitler Bika jegyű volt!!!
2010. jún. 6. 07:41
 17/40 A kérdező kommentje:
elnézést..én úgy tudtam hogy hitler a kos/bika határon van, sztálin egyes források szerint a pravoszláv naptár miatt nyilas, más források szerint bak. tehát egyiksem skorpió, nyilván felhúztad magad és csakúgy beirtad.
2010. jún. 6. 11:11
 18/40 anonim válasza:
100%

Én skorpió vagyok, skorpió aszcendenssel(azt hiszem így kell leírni).

A skorpióra a szélsőségek jellemzők és az h megvannak a saját szabályaik.

Nem feltétlen rosszindulatúak, ez tényleg emberfüggő.

2010. jún. 7. 13:29
 19/40 anonim ***** válasza:
59%

Persze, hogy ironikus volt a válaszom. De látom ti is a lényeget ragadjátok meg....

A lényeg, hogy attól mert pár skorpiónak mondható ember cseszett át téged, még nem az összes olyan. Csak pont rossz embereket fogtál ki. Ennyi

2010. jún. 7. 23:46
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

En is skorpio vagyok, sajat tapasztalataim alapjan elmondhatom, hogy a skorpio tipusu ember, inkabb csak szarkasztikus, cinikus jellemvonasokkal bir, de nem aggressziv tamado jelleg.

Vannak az itt valaszolok kozott olyanok is, akik azt irtak, hogy skorpio vagyok, igy meg igy viselkedem....Az alapjan amit ok leirtak, nem a csillagjegyuk a hibas, siman bunko, rosszindulatu termeszettel verte meg oket a sors...

2010. jún. 8. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!