Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A skorpiók tényleg olyan...

A skorpiók tényleg olyan szemetek és rosszindulatúak?

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 12:13
1 2 3 4
 21/40 anonim válasza:
53%
Nem. Hülyeség .
2010. jún. 8. 13:20
 22/40 anonim válasza:
100%
én is skorpió vagyok és egyáltalán nem érzem magam se szemétnek és se rosszindulatúnak. engem hívnak az osztály mamájának, szóval nem kell ezt általánosságba venni =)
2010. jún. 8. 14:52
 23/40 anonim válasza:
100%
Én is skorpió vagyok,de szerintem annyira nem...Bár néha előfordul:)
2010. jún. 8. 16:23
 24/40 A kérdező kommentje:
a kérdést azért (is) tettem fel, mert van egy skorpió ismim (pasi) és ő mindig pocskondiáz mindenkit, mindenen kiakad, mindennek kifogásolja a minőségét, és állandóan kibeszél mindenkit, összeugraszt embereket stb. nagyon idegesítő vele egy társaságba lenni. charles mansonról is tudom hogy skorpió, meg a pillangó írójáról is. ők sem könnyű falatok az is biztos..
2010. jún. 8. 16:56
 25/40 anonim ***** válasza:
Jah, akad jó pár szélsőség köztük, de ez szerintem nem annyira gyakori, mint amennyire az asztromókusok sulykolják :D
2010. jún. 9. 07:57
 26/40 anonim válasza:
Skorpió vagyok. Úgymond egy a világra rettentően érzékeny, igazság mániás, mindent magamra vállalós vagyok. Akinek nem elég a saját baja, a más problémáiért is magát teszi tönkre (lelkileg szétcsesz más baja is ugyan úgy). És ez még nem azt jelenti, hogy mindez csillagjegy miatt van. Amúgy ismerek egy csomó rákot, oroszlánt, bikát,stb. akik mellett megtestesült angyal vagyok. Terézanyát ne is említsem.
2010. jún. 9. 08:35
 27/40 anonim válasza:
Én skorpió vagyok, de egyáltalán nem tartom magamat szemétnek és rosszindulatúnak. Természetesen én is emberből vagyok, vannak elszóásaim, de amint kimondom én legalább meg is bánom... Nem egy tipikus... A barátom is skorpió, mind a ketten határon vagyunk, és sztem nagyban befojásol minket az aszcendensünk is. Nem lehet általánosítani... Szerintem
2010. jún. 9. 10:40
 28/40 anonim ***** válasza:

szia nekem 2 főnöknőm is skorpió volt nőben elég gáz szerintem egyáltalán nem kompromisszumképesek,sőt bosszúállók!

viszont a párom is skorpió elég kemény jegy,saját szabályokkal..,

nem rosszabb emberek ők sem mint bárki más, csak sokkal intezívebbek és keményebbek (amit kifelé mutatnak!) belülről ök is "halandóak"

:)

2010. jún. 9. 17:25
 29/40 anonim válasza:
100%
a skorpióknak az a bajuk, hogy tényleg gyűlölik a képmutatást, csak az őszinteséget, az igazságot szeretik, ez által nekik is ezzel gyűlik meg a bajuk, túl őszinték, amit a környezetük nem tud elviselni. tudom magamról sajnos.
2010. jún. 10. 13:45
 30/40 anonim válasza:
jah és nem hinném, hogy rosszindulatúak.. általánosságban. mindenki más. szerintem.
2010. jún. 10. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!