Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerelemben mennyyire illik...

Szerelemben mennyyire illik össze a nyilas a nyilassal?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel szemezgettem már egy párszor és nyilas és csak ugy kiváncsi vagyok!
2010. jún. 4. 23:11
 1/10 anonim ***** válasza:
33%
sehogy, mert mindenki szabadságpárti. Csak addig foglalkoznak egymással, amíg az egyik ki nem szedi a másik (Cupido) "nyilát" magából.
2010. jún. 4. 23:17
 2/10 anonim ***** válasza:

a nyilas pasik nálam csak a flört és a rövid de eseménydús kapcsolatot, esetleg fellángolást töltötték be. elsőre érdekes volt, de aztán mindről kiderült hogy ugyanolyanok mint én, magamra ismertem és ekkor már el kellett menekülnöm. azt kell mondjam hogy az életben hosszútávon egy nyilas nőnek egy nyilas férfi a fél fogára sem elég. a szexben viszont..hmmm...

nyilasnő

2010. jún. 5. 08:55
 3/10 anonim ***** válasza:

Nagyon szenvedélyes,romantikus,és rövid kapcsolatom volt egy nyilas hölggyel!19 éves voltam,Ő 23.

Az esetünkből tanultam meg hogy soha ne "játsszak" más érzelmeivel,mert az neki nagyon rossz!Azóta erre fokozottan "ügyelek"!

F/35 NYILAS

2010. jún. 5. 10:01
 4/10 A kérdező kommentje:
még soha nem volt kapcsolatom nyilasokkal.de mindig nagyon vozannak.Mindig mikor valakivel szemezek vagy flörtölök kiderül hogy nyilas,de aztán nem lesz belöle semmi!ezért kérdeztem.nem szoktam horoszkóppal foglalkozni de ez már gyanus lett nekem hogy az összes pasi aki ttszik nyilas
2010. jún. 5. 12:57
 5/10 anonim ***** válasza:

nyilas, oroszlán, kos és ikrek jegy illik. Ők is lazák és szabadosak.

Akiket kerülj: rák, bak szűz bika halak

2010. jún. 5. 14:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem a nyilas férfiakkal csak bajom volt.Tudod a nyilas irányító fajta, szerintem ezért nem illik össze két nyilas.
2010. jún. 5. 15:09
 7/10 anonim ***** válasza:
49%

Tökéletes, együtt mehettek Hungarista rendezvényekre, nyilas egyenruhában!

Kitartás,Éljen Szálasi!!!

2010. jún. 6. 13:02
 8/10 anonim válasza:
Szia,mindketten nyilasok vagyunk,nyolc éve egymás mellett,két kisgyermekkel.Viharos,eseménydús,kicsit nehéz (mindketten erős akaratúak,vagyunk,szeretünk vitázni és megvan a saját véleményünk),de csöppet sem unalmas páros a miénk.Írtó nagy szerelem,amiből reményeim szerint életünk végéig táplálkozunk.Ja és írtó jó szexuális élet.Én azt tartom,hogy minden kapcsolat egy bizonyos idő után ellaposodik,akkor legalább emlékezzek valami szépre és nézzek fel közben a másikra is.Útálom a lassú,unalmas,rosszindulatú partnereket.Na a nyilast nem ezek a jelzők illetik.
2010. jún. 6. 17:00
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!!!!!!!!!!!!!
2010. jún. 7. 15:51
 10/10 anonim válasza:
Én életemben kétszer találkoztam nyilas lánnyal és mindkettőbe nagyon beleszerettem, tetszett, hogy rengeteg mindenben hasonlítottunk és tényleg úgy éreztem hogy egy nagyon izgalmas utazás lehetne velük a közös életünk. Sajnos ők viszont nem viszonozták a dolgot. Nyilas F.
2017. márc. 9. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!