Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A skorpió milyen a szerelemben...

A skorpió milyen a szerelemben? Másban nem érdekel, csak az hogy milyen a szerelemben? Amikor szerelmes!?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 20:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Odaadó, de ha megsérted, duplán kapod vissza. Sokszor ok nélkül is megbánt, és észre sem veszi. Gyakran pesszimista, de rendszerető, és tud nagyon mélyen is szeretni. Ha egy-két évnél tovább magad mellett tartod, akkor te vagy álmai asszonya/férfija. Hagynod kell, hogy Ő irányítson, mert ha nem, akkor kilép a kapcsolatból. Erős jellemű emberek a skorpió horoszkópúak.
2011. jan. 12. 20:15
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Miért a bogarak is tudnak szerlmesek lenni?Én nem is tudtam...

De biztos jó szúrós lehet ha megprobálsz hozzá érni!

2011. jan. 12. 20:32
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó: biosz egyes... -.-"""
2011. jan. 12. 20:45
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Pedig jó nyomon járt, csak beletört a bicskája az erőlködésbe:) Az asztrológia áltudomány, amúgy is elhagynak előbb, vagy utóbb.
2011. jan. 13. 05:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Ragaszkodó és féltékeny. Féltékeny arra is, ha a tévében épp egy csinos nőt/jóképű férfit mutatnak és te épp odanézel. Ilyet ne tégy csukd be a szemed, csak őt nézheted. Számolj be neki minden percedről, ez is fontos a jó kapcsolat érdekében. Stb.
2011. jan. 13. 11:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez amúgy akkora hülyeség, hogy jaj.

Nem vagyok igazán féltékeny típus, ellenben a hűséget magamtól is megkövetelem és a páromtól is persze. Ja és meg is tartom. Gyönyörű világ lenne, ha csak 12féle ember létezne (bár manapság az is csoda, ha olyan sokféle van... :?).

Szóval lehet olvasgatni pár mondatos általánosításokat, de ha elolvassa egy akármilyen más csillagjegyű, az is magára ismer benne, mert minden emberre igaz valamilyen szinten.

Inkább ismerd meg, és ne a csillagjegye alapján ítélj el valakit.

2011. jan. 13. 12:45
 7/9 anonim ***** válasza:

A Skorpió nő nagy élvezethajhász. Ő az, aki a férfit üldözi, aki elszédíti a varázserejével. A szerelem olyanfajta játék a Skorpió nő számára, amilyennel más jobb ha nem is próbálkozik. Szenvedélyessége nagyon igényessé teszi partnerével szemben, elvárja a teljes csodálatot. Nem könnyű szenvedélyét kielégíteni. Ha valaki megcsalja, a Skorpió asszony rendkívül féltékennyé válik. Mindenkiben lehetséges riválist lát, s még akkor is jelenetet rendez, ha partnere szóba áll valakivel, vagy egyszerűen csak ránéz. A szerelemben fantáziadús kísérletezgetései, domináns magatartása és erotikus játékai, erős férfit feltételeznek. De mindezt, amiként a hűséget is, odaadó szerelemmel hálálja meg.

Egy nőnek veszélyes kettesben maradnia a Skorpió férfival. A szerelmi vágy hirtelen tör rá, sosem tudni mitől ihletődve, s e robbanékony természetnek nem könnyű ellenállni. A Skorpió férfi nem ismeri az önmegtartóztatást, folyton kalandra vágyik. Az ellenvetést nem tűri, de partnernőjét a gyönyörök legmagasabb fokára juttatja. általában a híres s még inkább a hírhedt asszonyok vonzzák, hisz maga is csupa szenvedély. Az asszony akaratát vagy szemérmességét figyelemre sem méltatja. A Skorpió férfitól nem várható el a gyöngédség, annál inkább a vad gyönyör.

2011. jan. 21. 23:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint nehéz nyilatkoznom,mert magam is skorpió vagyok,és volt már skorpió párom is. Férfiben szerintem nem a legjobb(én nő vagyok:)),mert sokkal vadabb és nagyon féltékeny. Mi pl.a két skorpió nagyon különbözőek voltunk. Neki megvolt mindenről a határozott véleménye,amitől csak a Jóisten vagy még ő sem volt képes eltántorítani,ha valamit/valakit beskatulyázott az ott is maradt! Én azért ennél rugalmasabbnak tartom magam és törekszem is rá. Valamint a féltékenységemről annyit,hogy eleve nem kezdek olyan pasival akiről már az elején érződik hogy megbízhatatlan! De a megcsalást sosem tudnám elfelejteni és számomra ott véget érne a kapcsolat,mert nincs elfogadható érv a megbocsájtásra. Szóval még én sem tudom,hogy azért nem tudok megbocsátani mert nem tudok felejteni,vagy azért nem tudok felejteni mert nem tudok megbocsátani:D
2011. jan. 22. 00:00
 9/9 anonim ***** válasza:

skorpió vagyok... (18, l)

Nem volt még párkapcsolatom... szerettem volna, de bele gondolva, még mindig nem állok erre készen...

Én "furcsa" vagyok, magamnak való, szeretek megfigyelni dolgokat, nem vágyom különlegesebben partnerre...de nagy terveim vannak a családdal... Szerintem ez nem horoszkóptól függ...

2011. jan. 22. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!