A skorpió milyen a szerelemben? Másban nem érdekel, csak az hogy milyen a szerelemben? Amikor szerelmes!?
Miért a bogarak is tudnak szerlmesek lenni?Én nem is tudtam...
De biztos jó szúrós lehet ha megprobálsz hozzá érni!
Ez amúgy akkora hülyeség, hogy jaj.
Nem vagyok igazán féltékeny típus, ellenben a hűséget magamtól is megkövetelem és a páromtól is persze. Ja és meg is tartom. Gyönyörű világ lenne, ha csak 12féle ember létezne (bár manapság az is csoda, ha olyan sokféle van... :?).
Szóval lehet olvasgatni pár mondatos általánosításokat, de ha elolvassa egy akármilyen más csillagjegyű, az is magára ismer benne, mert minden emberre igaz valamilyen szinten.
Inkább ismerd meg, és ne a csillagjegye alapján ítélj el valakit.
A Skorpió nő nagy élvezethajhász. Ő az, aki a férfit üldözi, aki elszédíti a varázserejével. A szerelem olyanfajta játék a Skorpió nő számára, amilyennel más jobb ha nem is próbálkozik. Szenvedélyessége nagyon igényessé teszi partnerével szemben, elvárja a teljes csodálatot. Nem könnyű szenvedélyét kielégíteni. Ha valaki megcsalja, a Skorpió asszony rendkívül féltékennyé válik. Mindenkiben lehetséges riválist lát, s még akkor is jelenetet rendez, ha partnere szóba áll valakivel, vagy egyszerűen csak ránéz. A szerelemben fantáziadús kísérletezgetései, domináns magatartása és erotikus játékai, erős férfit feltételeznek. De mindezt, amiként a hűséget is, odaadó szerelemmel hálálja meg.
Egy nőnek veszélyes kettesben maradnia a Skorpió férfival. A szerelmi vágy hirtelen tör rá, sosem tudni mitől ihletődve, s e robbanékony természetnek nem könnyű ellenállni. A Skorpió férfi nem ismeri az önmegtartóztatást, folyton kalandra vágyik. Az ellenvetést nem tűri, de partnernőjét a gyönyörök legmagasabb fokára juttatja. általában a híres s még inkább a hírhedt asszonyok vonzzák, hisz maga is csupa szenvedély. Az asszony akaratát vagy szemérmességét figyelemre sem méltatja. A Skorpió férfitól nem várható el a gyöngédség, annál inkább a vad gyönyör.
skorpió vagyok... (18, l)
Nem volt még párkapcsolatom... szerettem volna, de bele gondolva, még mindig nem állok erre készen...
Én "furcsa" vagyok, magamnak való, szeretek megfigyelni dolgokat, nem vágyom különlegesebben partnerre...de nagy terveim vannak a családdal... Szerintem ez nem horoszkóptól függ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!