Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mennyire illik össze egy kos...

Mennyire illik össze egy kos lány és egy skorpió fiú? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 13:25
 1/6 anonim válasza:

Mi pont fordítva vagyunk. :D

És már több, mint 10 éve együtt.

2010. jún. 1. 13:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Én úgy tudtam, hogy a kos kifejezetten utálja a skorpiót és a szüzet.

Én is kos nő vagyok inkább a nyilas esetleg az oroszlán illik hozzánk.

Állítólag a mérleg férfi úgy tud udvarolni a kos nőnek, hogy elolvad tőle, nekem is volt ebben részem, de hosszú távon idegesítettem a mérleget.

2010. jún. 1. 13:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Én ettől a skorpió fiútól olvadok :D Van benne valami vadság, vagy nem is tudom, ami nagyon vonz engem.
2010. jún. 1. 13:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Újra a kos nő vagyok. Én mindig utáltam a skorpiókat.

Csipkelődő természetük van, folyton megbántottak.

El sem tudtam képzelni, hogy skorpióval éljek.

Egyébként számíthat a te esetedben, hogy az aszcendens micsoda nála és persze a nevelés (szokták mondani) meg esetleg ha 2 jegy határán született valamelyikőtök az is számíthat.

Egy biztos, hogy akiket ismertem és kos lányok voltak főleg nyilassal és oroszlánnal jöttek össze.

Én a mérleg férfiakat imádom, de sajnos nem viszonozták soha. Két mérleget ismertem, de sohasem viszonozták az érzéseimet, szerettem a harmóniát ami körülöttük volt.

Ez most is hiányzik, mivel a nyilas más, szerintem egy nyilasnak nem hiányzik a harmónia.

2010. jún. 1. 13:59
 5/6 anonim válasza:

Egy a lényeg, hogy oroszlán srácot ne fogj ki! :D

Azok aztán a bunkók. ;)

Am meg sztem nem a horoszkóp dönt abban, hogy összeilletek-e. Mind1, te tudod. :)

2010. jún. 1. 14:06
 6/6 anonim válasza:

Kos nő vagyok, a volt kedvesem Skorpió volt, 5 évig voltunk együtt és az elején minden jó volt. Az évek elteltével kimutatta az igazi énjét és tönkrement a kapcsolatunk. Annyit mondhatok, hogy tényleg tiszta szívvel szeretnek és bármit megtesznek a szeretett személyért.

A jelenlegi kedvesem ugyancsak Skorpió, viszont már teljesen más, mint az exem. Benne is megvannak a tipikus Skorpió vonások, viszont nála jobbat el se tudnék képzelni. Tehát lehetséges a kapcsolat, de két emberen múlik.

Remélem segítettem :)

2010. aug. 29. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!