Mennyire illik össze egy kos lány és egy skorpió fiú? Tapasztalatok?
Mi pont fordítva vagyunk. :D
És már több, mint 10 éve együtt.
Én úgy tudtam, hogy a kos kifejezetten utálja a skorpiót és a szüzet.
Én is kos nő vagyok inkább a nyilas esetleg az oroszlán illik hozzánk.
Állítólag a mérleg férfi úgy tud udvarolni a kos nőnek, hogy elolvad tőle, nekem is volt ebben részem, de hosszú távon idegesítettem a mérleget.
Újra a kos nő vagyok. Én mindig utáltam a skorpiókat.
Csipkelődő természetük van, folyton megbántottak.
El sem tudtam képzelni, hogy skorpióval éljek.
Egyébként számíthat a te esetedben, hogy az aszcendens micsoda nála és persze a nevelés (szokták mondani) meg esetleg ha 2 jegy határán született valamelyikőtök az is számíthat.
Egy biztos, hogy akiket ismertem és kos lányok voltak főleg nyilassal és oroszlánnal jöttek össze.
Én a mérleg férfiakat imádom, de sajnos nem viszonozták soha. Két mérleget ismertem, de sohasem viszonozták az érzéseimet, szerettem a harmóniát ami körülöttük volt.
Ez most is hiányzik, mivel a nyilas más, szerintem egy nyilasnak nem hiányzik a harmónia.
Egy a lényeg, hogy oroszlán srácot ne fogj ki! :D
Azok aztán a bunkók. ;)
Am meg sztem nem a horoszkóp dönt abban, hogy összeilletek-e. Mind1, te tudod. :)
Kos nő vagyok, a volt kedvesem Skorpió volt, 5 évig voltunk együtt és az elején minden jó volt. Az évek elteltével kimutatta az igazi énjét és tönkrement a kapcsolatunk. Annyit mondhatok, hogy tényleg tiszta szívvel szeretnek és bármit megtesznek a szeretett személyért.
A jelenlegi kedvesem ugyancsak Skorpió, viszont már teljesen más, mint az exem. Benne is megvannak a tipikus Skorpió vonások, viszont nála jobbat el se tudnék képzelni. Tehát lehetséges a kapcsolat, de két emberen múlik.
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!