Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerintetek is jószívűek a...

Szerintetek is jószívűek a Nyilas jegyű emberek?

Figyelt kérdés

2017. nov. 20. 14:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak magamból kiindulva, igen.
2017. nov. 20. 14:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mikor hogy. Van bennem egy adag egészséges önzés is.
2017. nov. 20. 14:32
 3/8 anonim válasza:
100%
Magamból kiindulva, szintén igen. Még azzal az emberrel is tudnék kedves lenni, aki tönkre tette az életem és segítségre szorul. De néha azért belőlem is kijön az önzőség.
2017. nov. 20. 15:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Akit én ismertem, az rendkívül fukar volt, gondolom sok minden más is számít, nemcsak, hogy milyen jegyben született.
2017. nov. 20. 15:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen azok persze kivetel is van.
2017. nov. 20. 16:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem ismerem őket, alias Honnan tudjam?:) Nem szokásuk a nyilasoknak előttem felfedni a horoszkópjukat, én meg nem kérdezgetem azt mindenkitől az utcán, ahogy megyek, vagy bárhol? Ha meg nem kérdezem, akkor meg minek mondják meg, különben is, eleve minek kérdezném, ha semmi közöm hozzá? :) Plusz az tökre tolakodó lenne ezzel zsinórban lerohangálni az embereket.:) Szerintem a jószívűség nem csillagjegytől függ. Egyébként meg, asszem, hogy a saját szemszögéből, magára vetítve, szerintem minden ember jószívű, és ha rosszat csinál neadjisten, neki még az is tök logikus, hogy miért csinálta. Na igen, néha van még, hogy ő se tudja. Szóval én most így hirtelen nekifutásból egy nyilasjegyűt sem tudnék mondani, de biztos jószívűek közülük sokan. Elvileg már közeledünk egy újabb világév vége felé, egyre többen leszünk jószívűek. Ja meg a "tök logikus, hogy miért csinálta" -igen, tudom, érzelmi dolgokba nem viszünk logikát; plusz sok a sebzett lelkű ember, akiket valamiért bántottak, szenvedniük kellett, és ezért így megsebződött a személyiségük, hogy talán fel sem fogják , nem is érzékelik annak a súlyát, hogyha másnak valamit, és mekkora mértékűt esetleg ártanak. Na szóval, szerintem mindenhol sok a jószívű ember.:)
2017. nov. 20. 16:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ismertem egyet, aki nagyon is jószívű volt!
2017. nov. 20. 20:23
 8/8 anonim válasza:
Igen
2017. nov. 26. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!