Szerintetek is jószívűek a Nyilas jegyű emberek?
Figyelt kérdés
2017. nov. 20. 14:26
2/8 anonim válasza:
Mikor hogy. Van bennem egy adag egészséges önzés is.
3/8 anonim válasza:
Magamból kiindulva, szintén igen. Még azzal az emberrel is tudnék kedves lenni, aki tönkre tette az életem és segítségre szorul. De néha azért belőlem is kijön az önzőség.
4/8 anonim válasza:
Akit én ismertem, az rendkívül fukar volt, gondolom sok minden más is számít, nemcsak, hogy milyen jegyben született.
5/8 anonim válasza:
Igen azok persze kivetel is van.
6/8 anonim válasza:
Nem ismerem őket, alias Honnan tudjam?:) Nem szokásuk a nyilasoknak előttem felfedni a horoszkópjukat, én meg nem kérdezgetem azt mindenkitől az utcán, ahogy megyek, vagy bárhol? Ha meg nem kérdezem, akkor meg minek mondják meg, különben is, eleve minek kérdezném, ha semmi közöm hozzá? :) Plusz az tökre tolakodó lenne ezzel zsinórban lerohangálni az embereket.:) Szerintem a jószívűség nem csillagjegytől függ. Egyébként meg, asszem, hogy a saját szemszögéből, magára vetítve, szerintem minden ember jószívű, és ha rosszat csinál neadjisten, neki még az is tök logikus, hogy miért csinálta. Na igen, néha van még, hogy ő se tudja. Szóval én most így hirtelen nekifutásból egy nyilasjegyűt sem tudnék mondani, de biztos jószívűek közülük sokan. Elvileg már közeledünk egy újabb világév vége felé, egyre többen leszünk jószívűek. Ja meg a "tök logikus, hogy miért csinálta" -igen, tudom, érzelmi dolgokba nem viszünk logikát; plusz sok a sebzett lelkű ember, akiket valamiért bántottak, szenvedniük kellett, és ezért így megsebződött a személyiségük, hogy talán fel sem fogják , nem is érzékelik annak a súlyát, hogyha másnak valamit, és mekkora mértékűt esetleg ártanak. Na szóval, szerintem mindenhol sok a jószívű ember.:)
7/8 anonim válasza:
Én ismertem egyet, aki nagyon is jószívű volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!