Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyenek a skorpió jegyű emberek?

Milyenek a skorpió jegyű emberek?

Figyelt kérdés

Kedves skorpiók szerintetek milyenek vagytok? Hogyan látnak mások titeket, mennyire lehet téves ez a vélemény? Könnyen barátkoztok? Extrovertáltnak vagy inkább introvertáltnak mondanátok magatokat? Szűk vagy inkább tág a baráti körötök? Vonzanak titeket a misztikus dolgok? Tényleg bosszúállóak vagytok? Jó emberismerőnek tartjátok magatokat? A titkokat hogy kezelitek? Kérlek írjátok le, hogy szerintetek milyenek vagytok, hogy látjátok magatokat.

Más csillagjegyűek szerintetek milyenek a skorpiók? Jól kijöttök velük vagy inkább messziről kerülitek őket? Mit szerettek és mit kedveltek bennük kevésbé? Kérlek írjatok le mindent ami eszetekbe jut. Hálás lennék ha a horoszkópotokat is odaírnátok a végére.

2016. dec. 10. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem túl sok ismerősöm Skorpió,egy srácot ismerek,normális, nem tudok rá rosszat mondani,talán azt ,hogy titkolózós, kicsit kárörvendő típus,és még agglegény 30 éves létére, nem egy csajozó típus az biztos.Nem nagy a haveri köre egyátalán...
2016. dec. 10. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:

skorpió az aszcendensem de sztem jobban dominál mint a napjegyem, ezért vákaszolok

Mások engem furának látnak, ezt a szemembe is mondták pár ember. Könnyen barátkozok-e? Hát ezt nem tudom, mert ha mondjuk új ember jön mindig odamegyek hozzá, ha én vagyok új kicsit nehezebb, de általában találok beszélgető társat az első napon. Ez még igy rendben van de kb két hónap után valaki valamiért elkezd utálni ok nélkül és általa többen is, még ha nem is mindenki. Szemembe nem mondaná. Lehetséges, hogy rossz a kisugárzásom. Azt veszem észre h nem nagyon vagyok közömbös, hiába akarok, nem tudok észrevétlen maradni. Sok helyen voltam már, mindenhol ez volt. A veszekedéseim mindenhol megvannak.

Extrovertált, vagy introvertált, hát ezekről teszteket is töltögettem ki, akkor introvertált jött ki, de sok bennem a sérelem, gyerekkoromban barátkozósabb voltam.

Nem nagyon vannak barátaim, nem járok sehová és nem azért mert nem akarok, hanem mert igy alakult, hosszú távon kevés emberrel jövök ki, ez van, de nem is érdekel. Érdekel a bosszú is, évek múlva is legszivesebben bosszút állnék egyeseken, mert a gyűlölet is sok bennem, sok embernek okoztam már fájdalmat, és volt hogy szándékosan. Már hallottam vissza azt is hogy gonosz vagyok. Nem gonosz, hanem inkább a gyűlölet meg a sérelem sok bennem. Jó emberismerőnek tartom magam, a kétszinű embereket elég hamar kiszúrom, előbb mint a többiek. Megérzésről megmondom kivel érdemes beszélni, és ki az akit kerülni kell. Persze nem vagyok tévedhetetlen de általában be szoktak jönni a feltételezésem, később kiderül úgy van ahogy gondoltam. Titkokat magamban tartom, ha megkérnek, de szemétkedésből vissza szoktam mondani, de azt nagyon ki kell érdemelni. Ez ritkán fordul elő, nagyon olyannak kell lenni. Csináltam már, de nem gyakran. Na meg összeugrasztani embereket is szoktam, akiket nagyon gyűlölök, amúgy nem tenném.

Átlagban igen, egy nagy szemétláda vagyok, de csak azokkal akik megérdemlik, de velük nagyon. De ott van a másik oldal is, vagy nagyon rendes vagyok.

Általánosságban nem nagyon van nálam középút, pedig jó lenne megtalálni.

2016. dec. 10. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Skorpió a csillagjegyem és az aszcendensem.

Nem mondanam, hogy minden stimmel az általános jellemzéssel, de ami igen az nagyon.

Peldaul sok az energiám, jól belelátok az emberekbe, nagy az empátiám, megjegyzek dolgokat, szeretek bosszút állni (habár a szeretteimmel inkább a békére törekszem), akaratos vagyok, erzekeny nagyon, forró vagy hideg vérű, egyébként sokféleképpen tudok viselkedni, de mindig csak egy fele stilus dominál.. Nem szeretem a köztes dolgokat, én mindig azt mondom, létezik fekete és fehér is, de ha valami szürke az sosem jó, nem szeretem a bizonytalanságot, habár sokszor előfordul, ilyenkor próbálok rögtön megoldást találni.

20/L

2016. dec. 13. 02:10
 4/4 anonim válasza:

Elérhetetlen. Többnyire úgy viszonyulok másokhoz, ahogy ők hozzám. A megjátszott viselkedést egy pillanat alatt leveszem. Intelligensnek tartom magam, olykor végtelen gyerekesnek. Az első benyomás nagyon dominál. Van, aki az első pillanattól kezdve szimpatikus, velük nagyon nyitott vagyok, könnyen barátok leszünk. Aki antipatikus számomra, az tehet bármit, nagyon ritka, hogy megkedveljem. Szűk baráti köröm van, de annak a néhány embernek bármit megtennék. Szeretek titkozatos maradni, sok dolgot nem osztok meg. Nem érzem jól magam, ha valaki túlságosan közel kerül, így mikor oda kerül a sor, sokkal nagyobb távolságot hagyok, egy kis időre eltaszítom magamtól az illetőt. Ettől függetlenül, nagyon fontosak a barátaim, és szívesen meghallgatom életük minden apró kis zördülését, de ne várják, hogy ezt viszonozzam. Teljes bizalmat élveznek, nem fogok visszaélni a titkaikkal. Iszonyat szélsőséges vagyok. Vagy nagyon megkedvelsz, vagy nagyon negatív élmény leszek. Nagyon adok a külsőmre.

L

2017. jan. 15. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!