Mit takarnak ezek a fényszögek Synasztriában?
Az egész képletet kell nézni mindig, sok mindentől függ. De önmagában nézve a Szaturnuszos személy analóg karmája -mely a SZ-tól függő területen szorgalomra, korlátozásra ambícióra, merevségre stb van hivatva- megtöri a Mars-személy akaratát, ambícióját, férfi energiáit, harcosságát (védekezését/támadását).
Általában a lassú bolygók hatnak a gyorsakra, fordított irányban a hatás általában minimális, de mondom, sok mindentől függ, pl ha túl erős a Mars (lassú bolygó) az illető radixában, a SZ pedig től gyenge annak radixában, akkor a szinasztriában a Mars hat inkább a SZ-ra, és ez esetben kevésbé a fordított irányban.
A Plutot pedig felejtsd el. Mindig is vitatott volt, hogy figyelembe vegyék-e, pláne amióta felfedezték, hogy ezrével van a körzetében hasonló más égitest is , sőt, találtak nála nagyobb méretűt. Ergo több más, kb Pluto méretű testet is (törpebolygó) figyelembe kellene venni, ahogy a kisbolygó övben is a törpebolygókat (Ceres).
A Ceres különösen nagy a törpebolygók közül és nagyon közel van a Földhöz (a Pluto-hoz viszonyítva) így inkább a Ceres-szel kellene foglalkozni, pedig sajnos kissé mellőzni szokták.
A többi kisbolygó és törpebolygó, valamint a Pluto körzete mellékes, mivel sok az egyforma méretű az adott körzetekben.
Korrigálom magam: " Ergo több más, kb Pluto méretű testet is (törpebolygó) figyelembe kellene venni, ahogy a kisbolygó övben is a törpebolygókat (Ceres). "
Ezt félreérthetően írtam, korrigálom:
ENNYI ERŐVEL több más, kb Pluto méretű testet is (törpebolygó) figyelembe kellene venni, ahogy a kisbolygó övben is a törpebolygókat (Ceres), tehát NINCS ÉRTELME figyelembe venni ezeket, a Ceres kivételével.
Szia. Köszönöm a válaszod, és megfogadom a Plútós tanácsodat is :)
Az én Szatim 12 házas Vízöntő jegynen áll, az Ő Marsa pedig 6.házas Oroszlánban van..Így esetleg?
Mondom, az egészet kell látni ahhoz. Bár én már évek óta nem elemzek, idő, energia. Mindig ingyen tettem egyébként. De ha nagyon fontos, írj rám, de csak nagyjából nézek meg pár dolgot.
Felelősség az elemzés, tehát az nem működik, hogy megadsz pár tényezőt. És ha nem adtak meg a kompenzáló tényezőket? Értesz...
Gondolj bele, mintha azt kérdeznéd, mennyi pénzed van, és kaptál 5 ezer Ft-od, megadóztatták azt 500FT-tal. Azt mondom erre: van 4500FT-ot. Miközben eltitkoltad, hogy gyógyszerre elment további 1200Ft-od. Akkor mégse 4500Ft_od maradt! Bár nem tévedtem túl sokat,
de nem elhanyagolható mértékben hibás adatot adnék meg ilyen esetben, ami a te hibád,
mert nem közölted az összes lényeges tényezőt.
Ilyen az asztrológia is.
Az egész képletet kell látni. Szintasztriában meg mindkét fél radixát.
Tehát csak akkor van értelme rám írnod, ha legalább NAPSZAK-pontos születési adatokat adsz meg, születési hellyel. Elég, ha Magyarország, vagy Erdélyi megye, stb.
Nem kell településnyi pontossággal, hanem magyaro-i megyének megfelelő területre elég beazonosítanom. Csak akkor kellene bepontosítani képletet és pontos települést megadni születésre, ha primer direkciót csinálnák, ami az előrejelzés egy módszere.
Ami fontos adat még: kitől tudja a tulaj a születési óra - percét. Tehát te honnan tudod a tiedet, és a másik fél honnan , kitől tudja az övét. Pl szülésztől? Kórházi doksi? Anya így emlékszik? Stb.
És természetesen a kérdező felelőssége, hogy ami adatot megad, az elemző avval tud dolgozni. Tehát ha hibás szül.adatot adsz meg, én nagyjából mondok pár következtetést, de ne engem okolj, ha hibás a születési adat.
Elég napszak pontosan tehát, úgy is csak futólag nézem meg, másra nincs energiám, ha asztrológiáról van szó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!