Szerintetek mi a csillagjegyem/ horoszkópom?
Csendes vagyok, nehezen nyílok meg más embereknek, de másoknak mindig szeretek segíteni, mert attól boldog lesz ő is és én is. Nem szeretem ha mások szomorúak. A barátaimhoz nagyon ragaszkodom, csak úgy mint a családomhoz vagy a háziállataimhoz. Szeretek álmodozni, gondolkodi a múlton, jelenen jövőn. Azon gondolkodok, mi lett volna ha ezt vagy ezt másképp csinálok. Romantikus típus vagyuk, a filmeken(bármennyire kicsit is, de romantikus vagy szeretetről szóló) elsírom magam, van hogy zokogok is.
Nagyon nehezen barátkozom, megvárom inkább, hogy más kezdeményezzen, vagy néha én is próbálok, de ritkán. Viszont ha valaki próbál a barátom lenni, akkor annak adok esélyt, megismerem, nem ítélem el ha pl nem tetszik a szeme színe. Könnyen megsértődök, viszont nem vagyok haragtartó, amikor meg is sértődök, nem mutatom ki, pár percig(vagy egy napig) még magamban tartom, de utána már el is van felejtve. Szeretek rajzolni, olvasni, filmezni, fotózni, néha történeteket is kitalálok/írok.
Kb ennyit magamról, kíváncsi vagyok ti milyem jegyűnek hisztek.:)))
ocsisajt78
És ha teszem azt van egy kórház, amelynek a szülőszobájában egyszerre születik két gyerek; az egyik gazdag, befolyásos szülők gyereke, míg a másik egy mélyszegénységben élő, nagycsaládosé, abban az esetben teljesen egyforma életpályát fog bejárni mindkét személy? Hiszen az asztrológia képtelen állításai szerint az számít, hogy földrajzilag hol születtél, a születés időpontja, valamint a bolygóállások. Na, most ez mind adott, de csak ez az egy.
Egy asztrológusnak megadod a kért adatokat, akkor elvileg kettő tökegyforma horoszkópot kell készítenie, amelyek közül az egyik tuti nem fog passzolni.
Olyan marhaság ez az egész, hogy a fal adja a másikat! Semmiféle alapja nincs, és ezerszer be lett bizonyítva, hogy nem működik. Nem 12 féle ember van a világon. Bonyolíthatod az aszcendensekkel, akkor sem 144 féle ember van. Nagy bullshit az egész.
#15: Nem akarok semmit sem bizonyítani :) Ugye azért az megvan, hogy semmi köze ahhoz, hogy milyen lesz az életpályája vs belső tulajdonságok, értékek :) nem 144 féle variáció van, hanem kb. végtelen (kis sarkítással). 3-4 perccel később születik az illető már mások a fényszögek sok esetben. Apropó hol van olyan, hogy ugyanazon a helyen(szobában) ugyanabban a percben több gyerek születik? Volt olyan? Mutasd a forrást, hogy utána a képletét rendesen megcsinálták a gyerekeknek és teljesen random lett minden téren, mindegyik gyerkőc aki UGYANABBAN a percben születtek egy helyen:) A születési képlet egy jó indulópont (ez olyan mint a határaid fizikailag, el tudod helyezni), a többi úgy is rajtad múlik, hogy mit hozol ki belőle. Édesanyám foglalkozott komolyabban vele régebben, több mint 50 embernek megcsinálta a képletét és minden passzolt, java részét nem is ismerte (ne legyen befolyásoló tényező). Néha őt szoktam fárasztani ilyen ügyben :D
Nem akarok vitázni ilyen téren, ha téged nem érdekel, akkor amúgy miért vagy ezen a szekción? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!