Mit tegyek, ha nem illik hozzám a horoszkópom?
Mondjuk azért nem illik mert a horoszkóp semmi köze a személyiségének?
Fuu b+ ilyen kérdéseket....
Semmit. Ne érdekeljen a horoszkóp, ami azt állítja, hogy minden 12. ember hasonló :) Sőt, több horoszkóp van. A kínai szerint a (nagyjából) egy évben születettek a hasonlók. Az osztálytársaid mind hasonló személyiségűek voltak? Mert az enyémek nem, pedig a többségünk Tűz-Sárkány volt.
Sőt! Nyilván az alapszemélyiségem nem váltzott, de azért egészen máshogyan viselkedem és kicsit másképp gondolkodom, mint 20-30 évvel ezelőtt.
Amit fentebb írtál, az a 4 mind igaz rám valamelyest. Szerinted kizárják egymást? Szerintem nem, de amúgy vannak tulajdonságaim, amik ellentmondásos személyiséggé tesznek :)
Én realista, javíthatatlanul s erősen optimista és kissé paranoid vagyok. Helyzetfüggő, hogy épp melyik uralkodik, nyilván nem lehet mind erős egyszerre, de külön-külön megjelenhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!