Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért nem illik rám sem a...

Miért nem illik rám sem a horoszkópom, sem pedig az aszcendensem?

Figyelt kérdés
Halak a horoszkópom,és Rák az aszcendensem. De vhogy egyik jegy tulajdonságai sem illenek hozzám.
2010. ápr. 17. 11:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
57%
Mert kamu az egész.
2010. ápr. 17. 11:53
 2/17 anonim ***** válasza:
57%
mert az egész egy nagy hülyeség!
2010. ápr. 17. 11:55
 3/17 anonim ***** válasza:
54%
Mert ez nem ilyen egyszerű :) A Kosról azt tartják pl. hogy erőteljes, társaságközpontú, vezéregyéniség, mégis ismerek olyat, aki inkább pánikbeteg és kerüli az embereket. Függ attól, hogy melyik időszakban született vki, milyen bolygók voltak jelen, és a környezete hogyan alakította. Ezt egy asztrológus tudja neked megnézni. Az ascendens ráadásul inkább a külső személyiségvonásokat befolyásolja.
2010. ápr. 17. 11:56
 4/17 A kérdező kommentje:
Külső jegyek? Ezen mit kell érteni? Tudnál vmi linket küldeni ahol olvashatok róla?
2010. ápr. 17. 11:58
 5/17 anonim ***** válasza:
76%
Én Bika vagyok , de rám nagyon jellemzőek a tulajdonságai.
2010. ápr. 17. 11:59
 6/17 anonim ***** válasza:
61%
arc, alak , termet. gugli jóbarátod:)
2010. ápr. 17. 12:00
 7/17 anonim válasza:

nekem is halak a horoszkópom és ezek a személyiségvonások akkor illenek rám, amikor nem ismert közösségben vagyok

ha pedig ismert közösségben, akkor ugy érzem előjön az asszcendesem, a vízöntő, sokkal nyitottabbá, függetlenebbé válok:)

2010. ápr. 17. 12:12
 8/17 anonim válasza:
Rengeteg embernek ugyanaz a horoszkópja, aszcendense mégsem lehet mindenki egyforma....
2010. ápr. 17. 12:32
 9/17 anonim válasza:
73%

Én a hörcsög jegyében születtem és sokat is zabálok!:D

Na jó kos vagyok!:) De nem hiszek a horoszkópban.

2010. ápr. 17. 12:34
 10/17 anonim ***** válasza:
73%
Hülyeség, rám se illik egy szó sem,,, még hogy a Rákok család centrikusak és jó anyák... haha az életbe nem akarok gyereket, családot se biztos..
2010. ápr. 17. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!