Miért nem illik rám sem a horoszkópom, sem pedig az aszcendensem?
Gondolom azért, mert a nevelés és az örökölt gének is számítanak.
Szerintem hasznos a horoszkóp. Sohasem tudtam eldönteni, hogy melyik férfi illik hozzám igazán. Egyszer elolvastam a szerelmi horoszkópot, amiben leírták, hogy az én jegyemnek kit kell keresni és kit kell kerülni. Legalább annyival okosabb lettem, hogy milyen körből kellene válogatnom. A korábbi kapcsolataimra igaz volt a szerelmi horoszkóp.
"Miért nem illik rám sem a horoszkópom, sem pedig az aszcendensem?"
Mert az asztrológia nem működik.
"Halak a horoszkópom,és Rák az aszcendensem."
Lehet rák az ascendensed, de hal nem lehet a horoszkópod, a horoszkóp ugyanis egy meglehetősen bonyolult _ábra_, aminek elkészítése számos munkaóra, az interpretációja pedig 10-20 oldal szöveg, nem pedig egy szó.
"De vhogy egyik jegy tulajdonságai sem illenek hozzám."
Az asztrológusok nem állítják, hogy az emberre egy-egy "jegy" igaz. ilyesmit a bulvárlapok "horoszkóp" rovata állít, aminek nem sok köze van az asztrológiához.
A tesóm is halak horoszkópú és rák aszcendensű, de annyira nem illik rá...én inkább valami oroszlánhoz haonlítanám...
Amúgy hiszek valamennyire benne, de a tesómra nem igaz, amit írnak!
Ilyen ez a halak/rák....
"készíts személyre szabott horoszkópot" ezt nézd meg
Amúgy sokat számít az, hogy mia holdjegyed is, nem csak az aszcendens meg a napjegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!