Szűz a horoszkópom, de amikor a horoszkópomat olvasom, akkor a mérlegé mindig sokkal jobban illik rám. Hogy van ez? Mi az az aszcendens?
Tehát abszolút a Mérleg határán vagy. A többi planéta állása pedig nyilván inkább ezt a szomszédos jegyet erősíti. Avagy egyszerűen csak a téli-nyári időszámítás okoz gondot egy órával a számításnál, és esetleg valóban Mérleg vagy.
Az Astrodienst-et is nézd meg!
Úgy tapasztaltam (csak saját ismerősi körben),a szigorúan rendszerető Szűzek inkább az Oroszlánnal határosak. Ez könnyen lehet véletlen, így inkább egy pontosabb elemzés világíthat rá Nálad, az ezzel kapcsolatos kérdésre.
Hát sok minden bele játszik, nem csak a nap helyzete.
Pont az eszcendens talán még fontosabb, ahhoz kell a pontos óra perc is.
Ha érdekel tanuld meg kiolvasni a horoszkóp "kört" (nem tudom a pontos nevét:D Zodiac?:P)
van néhány jó oldal erre:
www.astromatrix.org
www.astrotheme.com
"reggel 6:50-kor születtem", ehhez már csak a születési évedet ép a születésed helyét kell beírnod, pl. a fentebb említett oldalak valamelyikén.
A [link] oldal egyszerű leírást is ad korrekt grafikai megjelenítéssel párosítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!