Mi a horoszkópom? 1983. június.17. -én (7. hónapra) elvileg délelőtt 10 kor születtem.
Figyelt kérdés
Tudom , hogy Ikrek, de nem tudom a kört kiolvasni az Alwaysastrology.com -on.2017. ápr. 16. 10:55
1/8 anonim válasza:
"elvileg délelőtt 10 kor"
...és gyakorlatilag, valóságosan?
2/8 A kérdező kommentje:
Kérdésre, kérdéssel??? Ne csináljuk már... Azért írtam, hogy elvileg mert anyám a következőn gondolkodott épp most és igaza van. Hogy a születés egy folyamat! Szerinte pont 10kor sírtam fel. de akkor már lehet x ideje kint volt a fejem, aztán szép lassan az egész testem. De akkor vegyük azt, hogy lehet a szülészorvos fél 10kor látta meg a fejem búbját? Akkor már meg voltam születve? Nem. Vagy tegyük fel, 9 óra 50 kor mikor a nővér törölgetett még?
2017. ápr. 16. 19:21
4/8 anonim válasza:
ELVILEG nem illik kérdésre kérdéssel válaszolni.
Ám csak akkor, ha az eredeti kérdés tartalmazza a SZÜKSÉGES és ELÉGSÉGES feltételeket.
Az 'elvileg' jelen esetben csak feltételezést jelent.
5/8 anonim válasza:
Ha +-1 órára ismered, akkor az már egész jó.
Ha véletlen nem ismered, csak pl napra pontosan, akkor lehet olyan asztrológust találni aki bepontosítja a születésed időpontját.
"Mi a horoszkópom?"
Nos... Mire is vagy kíváncsi?
Napjegy? Aszcendens? vagy a többi? Elég sok dolgot lehet leírni egy adott bolygóállásról.
7/8 A kérdező kommentje:
Találtam egy honlapot, www.alwaysastrology.com ott kiszámoltam.9.30al 9.40 nel, 9.50 el, és 10 órával is talán ugyan az... Oroszlán aszcendens. Hát nem érzem magam oroszlánnak, annak érzem magam amit előzőleg hittem.. szűz jegyűnek.. egy korlátolt, idegbeteg, gátlásos, szorongásos, munkamániás, precíz kis nyuszinak akivel mindenki jól jár csak saját maga nem...
2017. ápr. 30. 13:07
8/8 A kérdező kommentje:
bocsánat szűz aszcendensűnek
2017. ápr. 30. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!