Szerintetek mi lehet a horoszkópom?
Írok egy kis jellemzést magamról,és kíváncsi vagyok,hogy ki találjátok-e a horoszkópom.
Elég érzékeny típus vagyok. Nagyon hamar megszeretek embereket és ragaszkodok hozzájuk,ami azért érdekes,mert mégis nagyon nehezen bízok meg bennük. Elég hamar felkapom a vizet,és olyankor jobb ha inkább békénhagynak :DDd egyszerűen nagyon sok idő kell nekem mire megnyugszom. Az érzéseimet próbálom nem kimutatni-bár ez szinte sose sikerül- és nehezemre esik beszélni róla. Nehezen oldódom fel a társaságban. Leginkább csendes vagyok,de amikor rám jön az öt perc az nagyon durva tud lenni...:DDd. Elég meggondolatlan vagyok. Őszintének tartom magam, ugyanakkor van az a hyzet amikor jobbnak látom nem az őszinte véleményemet elmondani. Nehezen döntök dolgokban,mert olyankor mindig az jár a fejemben,hogy a másik mit akarhat... Sokszor azt gondolják rólam az emberem,hogy flegma vagyok,és semmi nem érdekel(szerintem ez nem így van). A hangulatom elég ingadozó,egyik percbe tök jó kedvem van,aztán pedig sírhatnékom,ugyanez fordítva is igaz. Élőben nehezen tudok kommunikálni. Nagyon makacs vagyok,tartom magamat az elképzeléseimhez,ezért nagyon nehéz velem szót érteni. Ha kapok valami rossz kritikát valamivel kapcsolatban,attól elmegy a kedvem,de valamikor vissza jön. :DD. Nagyon lelkiismeretes vagyok,ha pl.valakinek mondok valamit(én úgy gondolom,hogy ezzel megbántom,közbe nem is)napokig csak azon pörgök,hogy ő most biztos nagyon haragszik rám.
Kb.ennyi.várom a tippeket! :) engem különösebben hidegen hagy ez a téma,csak néha jó elolvasni mit írnak :D
A Horoszkópot mindig úgy állítják össze hogy a leírtak nagy vonalakban szinte bárkire igazak legyenek. Ezért általában finom ellentmondásokkal operál, és persze minden leírt tulajdonságot pozitívnak tűntet fel hogy könnyebben azonosulj a leírtakkal "Őszintének tartom magam, ugyanakkor van az a hyzet amikor jobbnak látom nem az őszinte véleményemet elmondani." Elemezzük ezt egy kicsit! Senki nem tartja magát hazugnak. Még az se aki állandóan hazudik. Ezt tapasztalatból mondom. Ugyanakkor a legőszintébb embernek is vannak titkai.
"Az érzéseimet próbálom nem kimutatni-bár ez szinte sose sikerül- és nehezemre esik beszélni róla." Ugyanez az ellentmondás, próbálom, de nem sikerül, de azért mégis nehezemre esik...blablabla.
Az egész egy nagy kamu tele közhelyekkel.
Úgyhogy: Kos,Rák, Skorpió, Vízöntő, Nyilas, Oroszlán, Ikrek, Bika stb...válaszd ki amelyik tetszik!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!