Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miert van az hogy egyáltalán...

Miert van az hogy egyáltalán nem olyan vagyok mint a horoszkopom mondja? Tudom hogy van aki nem hisz benne, azok haggyanak békibe'!?

Figyelt kérdés
Bak vagyok, de inkább valami levegő jegyűre (ikrek mérleg vízöntő) hasonlitok... Jól ki jövök velük. De miert?

2016. máj. 31. 19:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Az, hogy a napjegyed Bak nem jelenti azt, hogy az a legdominánsabb a horoszkópodba. Egy percre pontos születési dátumot tudnál mondani?
2016. máj. 31. 19:48
 2/14 A kérdező kommentje:

2003. 12.29. 15:35

Tudom hogy kiskoru vagyok nyugi!

Lesrom

2016. máj. 31. 19:50
 3/14 anonim válasza:

jesus maria ezt lekell írnom!

pont ma kb 3 órával ezelőtt pont ugyanez a gondolatom volt, hogy nem illik rám a horoszkópom. Én is bak vagyok, és 10 évvel korábban születtem mint te. ja meg egy nappal. Én 1993. 12. 28. 03:30 :D kemény

2016. máj. 31. 20:02
 4/14 anonim ***** válasza:
#kérdező: Neked a víz elem a legdominánsabb a horoszkópodban 37,5%-kal.
2016. máj. 31. 20:05
 5/14 A kérdező kommentje:

Szerintem mi tartozunk a bakok másik csoportjába....:D

Alapitsunk csapatot :-P XD :-)

Az unokatesom is 28-i :)

2016. máj. 31. 20:08
 6/14 A kérdező kommentje:
Érzésem szerint meg levegő... :) #4
2016. máj. 31. 20:10
 7/14 anonim ***** válasza:
42%
Azért, mert csak az újságokból olvastad ki a horoszkópod.
2016. máj. 31. 20:24
 8/14 anonim ***** válasza:
Nos, én dec.26-i vagyok és bizony a legtöbb horoszkóp, amit idáig olvastam, szinte szöges ellentéte a személyemnek. Úgyhogy max akkor olvasok bármilyen horoszkópot, amikor véletlenül a szemem elé kerül.
2016. máj. 31. 20:47
 9/14 anonim ***** válasza:
19%

Mert ez az egész "horoszkóposdi" egy baromság!

Most komolyan:

- A Föld két ellentétes felén ugyan abban a pillanatban született emberre hogy lehetne érvényes ugyanaz a jellemzés?

- Hogy lehetne érvényes ugyanaz a jellemzés az egyazon pillanatban született, de eltérő deformitásokkal született emberekre?

- Hogy lehetne érvényes pld az ugyanabban a pillanatban született sah fiára és egy nyomorban élő család negyedik gyerekére?

" azok haggyanak békibe'!?"

Ez mindent elmond rólad, horoszkóp nélkül is.

2016. máj. 31. 21:12
 10/14 anonim ***** válasza:

A horoszkópot nem úgy kell elképzeli mint egy ultimátumot, hogy te márpedig csak olyan lehetsz. Inkább úgy, hogy az illető milyen viselkedésre lehet hajlamos.

Amúgy kérdező, a napjegyed ugye a bak.

Ami még eléggé fontos, az a holdjegy és az aszcendens.

A holdjegy az amit általában a legbensőbb énednek mondanak. Az aszcendens ahogy észrevettem inkább az egóját mutatja az embernek, bár ez csak saját tapasztalat. Általában ennek a háromnak az összetétele ami kiadja a személyiséget.

Mondhatják az emberek, hogy minden nevelés kérdése, stb. ami részben igaz is. Inkább úgy kell ezt elképzelni, hogy van egy adott fád [te], és a horoszkóp amit jelöl benne a görcsök, vagy a keménység ami meghatározza hogyan tudod [a környezet szüleid, életkörülmények stb] formálni.

2016. jún. 1. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!