Miert van az hogy egyáltalán nem olyan vagyok mint a horoszkopom mondja? Tudom hogy van aki nem hisz benne, azok haggyanak békibe'!?
2003. 12.29. 15:35
Tudom hogy kiskoru vagyok nyugi!
Lesrom
jesus maria ezt lekell írnom!
pont ma kb 3 órával ezelőtt pont ugyanez a gondolatom volt, hogy nem illik rám a horoszkópom. Én is bak vagyok, és 10 évvel korábban születtem mint te. ja meg egy nappal. Én 1993. 12. 28. 03:30 :D kemény
Szerintem mi tartozunk a bakok másik csoportjába....:D
Alapitsunk csapatot :-P XD :-)
Az unokatesom is 28-i :)
Mert ez az egész "horoszkóposdi" egy baromság!
Most komolyan:
- A Föld két ellentétes felén ugyan abban a pillanatban született emberre hogy lehetne érvényes ugyanaz a jellemzés?
- Hogy lehetne érvényes ugyanaz a jellemzés az egyazon pillanatban született, de eltérő deformitásokkal született emberekre?
- Hogy lehetne érvényes pld az ugyanabban a pillanatban született sah fiára és egy nyomorban élő család negyedik gyerekére?
" azok haggyanak békibe'!?"
Ez mindent elmond rólad, horoszkóp nélkül is.
A horoszkópot nem úgy kell elképzeli mint egy ultimátumot, hogy te márpedig csak olyan lehetsz. Inkább úgy, hogy az illető milyen viselkedésre lehet hajlamos.
Amúgy kérdező, a napjegyed ugye a bak.
Ami még eléggé fontos, az a holdjegy és az aszcendens.
A holdjegy az amit általában a legbensőbb énednek mondanak. Az aszcendens ahogy észrevettem inkább az egóját mutatja az embernek, bár ez csak saját tapasztalat. Általában ennek a háromnak az összetétele ami kiadja a személyiséget.
Mondhatják az emberek, hogy minden nevelés kérdése, stb. ami részben igaz is. Inkább úgy kell ezt elképzelni, hogy van egy adott fád [te], és a horoszkóp amit jelöl benne a görcsök, vagy a keménység ami meghatározza hogyan tudod [a környezet szüleid, életkörülmények stb] formálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!