Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Valaki segítene a szolár...

Valaki segítene a szolár horoszkópom elemzésével? :')

Figyelt kérdés

Egy ingyenes angol oldalon megcsináltam a szolár horoszkópomat, de sajnos alig talaltam hozza segítséget az interneten. Bár értek hozzá egy picit, azért jo volna ha segítene valaki aki jobban érti az ilyesmit.

Szolár aszcendensem kos, az uranusz a 1. hazban van kos jegyében.A hold is az 1. házban, de mar bika jegyében. A felszállóholdcsomopont a 6. Házban szűz jegyében. A nap, jupiter, merkúr és a szerencsepont a 7. Hazban mérleg jegyében. A vénusz 8. házban skorpióban. Szaturnusz is a8. házban nyilasban. A 10.házban a plútó és a mars áll együtt. Ezek amugy kvadrátban vannak a juputerrel es merkúrral. A neptunusz pedig a 12. Házban van.

Nekem ebből annyi jon le, hogy lesz talan egy párkapcsopatom es dolgom lesz a külvilággal ( 7.ház benne nappal, jupiterrel, merkúrral). Hangsulyos lesz a munka (10.ház benne mars, pluto). Kicsit talan harciasabb leszek( szolár aszcendens kos, 1.ház uránusz).

Nagyon örulnék ha valaki többet látna ki ebből, mert tudum hogy nem ilyen egyszerű az egész. :)

2016. febr. 16. 14:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Jó az elemzésed!

"lesz talan egy párkapcsopatom"

A "talán"-nál valószinűbb, de lehet, lesz több is.

"dolgom lesz a külvilággal"

Ez még a biztosnál is több, mert benne élsz, ezért kölcsönösen hattok egymásra.

"Hangsulyos lesz a munka"

Ha meg akarsz élni és nem vagy kitartott, ez is igaz.

"Kicsit talan harciasabb leszek"

Rájöttél, nem szabad engedned igazadból, saját harcodad meg kell harcolni. Ez már a szellemi fejlődés egyik foka.

.

Ennél több egyelőre nem is kell, ha mindezeket beváltod, rá fogsz jönni a következő lépésekre!

2016. febr. 16. 21:55
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! :))

Ésnincs valami amit latsz ezekből az állásokból?

Vagxy azert meg ennyire nem vagy jartas a temaban? :D

egyebkent 17 eves vagyok

2016. febr. 16. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!