Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miert van az hogy egyáltalán...

Miert van az hogy egyáltalán nem olyan vagyok mint a horoszkopom mondja? Tudom hogy van aki nem hisz benne, azok haggyanak békibe'!?

Figyelt kérdés
Bak vagyok, de inkább valami levegő jegyűre (ikrek mérleg vízöntő) hasonlitok... Jól ki jövök velük. De miert?

2016. máj. 31. 19:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Talán mert az égitestek nincsenek hatással (egészen extrém és egyértelmű eseteket leszámítva) a sorsunkra?
2016. jún. 1. 08:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Jól érzed kérdező!

Nekem az a tapasztalatom, hogy a holdjegy általában kicsit jobban dominál. Megnéztem és a te holdjegyedre a vízöntőt dobta ki a kalkulátor, ami ugye egy levegős jegy.

Nem tudom mennyire illik rád, de ezt a leírást találtam a vízöntő holdjegyről: "A Vízöntő Hold maga az eredetiség, az elbűvölő és a megdöbbentő egyben. Lázadást, függetlenséget sugárzik és biztos, hogy kitűnik a tömegből. Nem akar és nem is tud átlagos lenni! Az emberek úttörőnek, egyedinek, néha kissé bolondnak tartják. Nem tulajdonít nagy jelentőséget az érzelmeknek és a kötöttségeknek. Úgy érzi, minél kevesebbet foglalkozik ezzel, annál egyszerűbb az élet. Igazából mindez azért van, mert hadilábon áll az érzelmekkel, sokszor inkább teljesen elfojtja azokat. Ragaszkodik a szabadsághoz és keresi a megjósolhatatlant, a problémát, néha még a konfliktust is. Bár érzelmei visszafogottak, de ha valaki bajba kerül, rögtön segít.

Meggyőződése, hogy különleges, és ezt időről időre ki is nyilvánítja. Nagyon önálló, nem engedi, hogy beleszóljanak dolgaiba. Sosem tesz valamit azért, mert úgy szokás. Hevesen tiltakozik a szabályok és normák ellen, mert személyes szabadságát érzi veszélyben. Fontosak számára barátai. Nagyon jó és eredeti ötletei vannak, bíztatni kell arra, hogy megvalósításukról ne csak ábrándozzon, hanem tegyen is értük.

Szereti a szabadságot és függetlenséget. Ha korlátozva érzi szabadságát, fellázad, és elmenekül. A tekintélyt nem tiszteli, kizárólag tudása miatt képes felnézni bárkire. Ha férfi, olyan partnert választ, akivel kölcsönösen tiszteletben tartják egymás szabadságát, és a házasság kötelékeire sem biztos, hogy igényt tart."

Remélem tudtam segíteni. :)

2016. jún. 1. 14:22
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, és amúgy általában illik az ismerőseimre amit írnak ezek a cuccok ...
2016. jún. 1. 19:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Talan, mert az egeszhoroszkop hulyeseg. Ha hiszel abban, hogy egy vodor viz nem esik le a magasbol allj ala!
2016. jún. 14. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!