Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak férfi és Vízöntő nő?...

Bak férfi és Vízöntő nő? Mennyire illenek össze? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2017. szept. 18. 22:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Pont annyira, mint egy komodói varánusz férfi és egy rőzsét hordó nő.
2017. szept. 18. 22:37
 2/12 anonim válasza:
92%
nem nagyon, saját tapasztalat....barátságnak oké, de kapcsolatnak én nem vállalnék vízöntő nőt
2017. szept. 18. 22:39
 3/12 anonim válasza:

Nálunk fordítva van :) Én bak, párom vizöntő. Ha számít, akkor nagyon jól megvagyunk, szinte tökéletes a kapcsolatunk. Szerintem ahhoz, hogy két ember összeillik-e avagy sem semmi köze a horoszkópnak, a kettőtök személyiségétől függ inkább.:)

23L

4/12 anonim válasza:
100%
Rossz kategória. Próbálkozz az ezotéria kategóriában.
 5/12 anonim ***** válasza:
(Amúgy a személyiségedet az aszcendensed határozza meg, nem a csillagjegyed)
2017. szept. 18. 22:53
 6/12 anonim válasza:
ezek inkább csak segítenek megérteni egy embert, de nem jelenthető ki h 100%-ban csak ez határoz meg :D
2017. szept. 18. 22:59
 7/12 anonim válasza:

Jezusom!

Menj at az ezo kategoriaba, ott lehet ilyen hulyeseget kerdezni.

2017. szept. 18. 23:23
 8/12 anonim válasza:

Semennyire. :D

Egy bak férfi.

2017. szept. 19. 04:04
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csak azért kérdeztem, mivel nálunk általában két véglet van. Bak vagyok a párom pedig Vízöntő, a kapcsolatunk annyira különleges és ezt mindkettőnk részéről elmondhatom! Viszont ha vita van és valamiben nem értünk egyet, akkor nagyon csúnyán össze tudunk veszni. Ezt nagyon szeretném elkerülni, viszont sokszor egy-egy váratlan szituáció váltja ki, bevallom, hozzájárul a makacsságom is.
2017. szept. 19. 07:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted a kapcsolatotokat a személyiségetek, neveltetésetek, "otthonról" hozott tapasztalataitok, vagy a csillagjegyetek határozza meg? Mert ha komolyan gondolod az utóbbit, akkor... na mindegy.
2017. szept. 19. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!