Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált férfi gyerekkel, jó ötlet kapcsolatot folytatni vele? Tapasztalatok?
Vallaskarosult vagy ugye? Az en ertekrendbe az nem fer bele ha 2 ember nem birja elviselni egymast es a gyerek eletet is tonkreteszika helyett hogy elvalnanak.
Az hogy elvalt onmagaban nem mond el semmit rola.
Ha te is eleg idos leszel a hazassaghoz, es kidob a ferjed mert megtetszett neki egy masik no, akkor mit szolnal hozza ha kesobb ezert teged tartananak konnyelmunek?
Sok oka lehet annak hogy nem mukodik egy hazassag, nem mindig lehet elore latni.
Semmi jó.
Először megy a demo verzió, hogy a felesége egy boszorkány, miatta váltak el, ellene neveli a gyerekeit, stb.
Aztán gyorsan rájöttem, hogy ebből egy szó sem igaz. A felesége egész normális, teljesen jól szót lehet vele érteni. A gyerekei azért utálják, mert félrelépett, miatta váltak el, és azóta évente 6-8 alkalommal viszi el őket.
Itt már azért az eszem azt súgta (üvöltötte), hogy akarok-e én hosszú távon egy ilyen embert. Ilyen apát akarok a gyerekemnek?
De hát....szerelmes voltam. Ő pedig "biztos megváltozott".
Összeköltöztünk. Kész anyagi csőd volt. A gyerektartással az a baj, hogy a feleségnek kevés (végül is megértem), ami marad, az meg megélhetéshez kevés. De ezt nem tudta felfogni az én kis drágám. Úgy költekezett, mintha nekem sose fogyna el a pénzem. Vásárláskor mindig mindenből azt kellett venni, amit megszokott. A felesége ezt szerette, azt használta, mindig volt otthon gyümölcs, csak friss zöldségből főzött, a drága hentesnél van csak normális hús, a tescós tésztát ő meg nem eszi, stb. Magának simán megvette a Nike cipőt, meg a 45 ezres kabátot.
Ezzel kezdetét vette a "bezzeg a feleségem" korszak. Mit hogy főzzek, hogy takarítsak, mit csináljak az ágyban. Milyen legyen a hajam, mit vegyek fel, fogyjak le, járjak edzeni. Bezzeg az exfelesége két gyerek után is 56 kiló, jó rá az érettségizős szoknyája, jól főz, két naponta süt, stb. Persze ez egy baromira idealizált kép volt.
Ekkor persze már elég sokat veszekedtünk. Csak azért nem dobtam ki, mert nem tudott volna hova menni.
Aztán egy szép napon bejelentette, hogy van valakije, és odaköltözik. Komolyan mondom, hogy megkönnyebbültem.
Én nem ítélnék el senkit, amiatt, hogy elvált. Egy kapcsolat nagyon sok minden miatt mehet tönkre. Lehet, hogy a feleség már csak anyává vált a kapcsolatban, nem törődött a férjével, de az is lehet, hogy a férj nem tudta elfogadni, hogy a felesége mostmár anya is, de nem akarok találgatni, mert tényleg rengeteg tényező lehet.
Én inkább neked tenném fel a kérdést, hogy te el tudod-e fogadni, hogy nem csak egy pasit kapsz, hanem egy egész családot. A gyerekek hozzá tartoznak mostmár örökre. Meg tudod e állni, hogy ne hisztizz, mikor nálatok vannak a gyerekek, vagy hogy mennyi gyerektartást fizet. El tudod-e fogadni, hogy ha isten ne adja anyukával történik valami, akkor neked kell a férjeddel együtt felnevelni a gyerekeket. Ezeket tisztázd le magadban.
Elváltam, nem így terveztem de sajnos így alakult. Nekem is van 2 gyerekem. Semmi gond nincs szerintem ezzel.
Viszont egy 12 évvel fiatalabb nővel(lánnyal), semmit sem tudnék kezdeni. Az ágyon kívül...
Te tudod, ha komolyra fordulna, el tudnád-e fogadni családostul. Ha normális apa, mindig a gyerekei lesznek neki az elsők.
Nekem ez nem férne bele, hogy karácsonykor elmegy, itthagy engem a saját gyerekünkkel, mert neki nem csak egy van, és egész életemben jó képet kéne vágni hozzá, mert ez bizony normális, ez a kötelessége.
Lehet, hogy bunkó vagyok, de tudom,mit nem viselnék el hosszú távon, és ezt nem. Így nem ia hülyítenék be ilyen pasit, hogy majd egy év múlva meggondoljam magam.
Javaslom, először te is mérlegelj. Ha jó apa, a gyerekeit mindig el kell majd viselned, nézni, hogy ugyanolyan fontosak, mint a te gyerekeid, akiket te nyilván százszor jobban szeretsz.
Ha meg rossz apa, és nem törődik velük...akkor nem érdemes vele komolyan tervezni,mert mitől változna meg?
Nem jó ez így sehogy, de talán te toleránsabb vagy nálam, és nektek jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!