Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvált férfi gyerekkel, jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált férfi gyerekkel, jó ötlet kapcsolatot folytatni vele? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Ismerkedem és van egy férfi aki idősebb tőlem 12 évvel ,neki van 2 gyereke és elvált. Nem tudom mennyire megbízható egy ilyen ember. Az én értékrendembe nem igazán elfogadott,hogy valaki megházasodik majd elválnak. Valakinek van tapasztalata?
2017. szept. 15. 08:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Kezdjük ott,hogy már miért ne lehetne egy fiatalbb nővel a szexen kívül bármit is kezdeni? ez elég nevetségesen hangzik

Azt mondta az pasi,hogy alig vannak nála a gyerekek. Ez nem tudom még mit takar,de valószínűleg nem sok jót . Nem vagyok túlságosan toleráns akkor amikor szerlems vagyok,ergo kicsit elvárom,hogy igenis körülöttem forogjon a világ hiszen nekem is körülötte forog. igazad van nem tudnám elvisleni ha karácsonykor elmenne vagy áradozna a gyerekekről meg a volt felségről.

2017. szept. 15. 12:03
 12/17 anonim ***** válasza:

Érthető, mert nyilván amit te adsz, azt várod viszont. Ha a te világod körülötte forog, nyilván nagyon rossz lenne folyton másodiknak lenni. És hidd el, ha te el vagy nyomva, az semmi ahhoz képest, amit akkor érzel, ha a gyerekedet éri sérelem.

Amúgy 12 évvel azért lehet még rendes kapcsolat, de én fiatal független nőként ugyanilyen párt keresnék, akivel hosszú távra is lehet tervezni, ha komoly kapcsolat alakulna ki.

2017. szept. 15. 13:32
 13/17 anonim ***** válasza:

Én biztos nem tűrném el más kölykeit meg nem költenék rájuk egy vasat sem, pláne nem egy olyan pasassal aki 3-4 év híján az apám lehetne. De úgy cseszed el az életed,ahogy akarod.

N

2017. szept. 15. 18:16
 14/17 anonim ***** válasza:
72%

"Nem vagyok túlságosan toleráns akkor amikor szerlems vagyok,ergo kicsit elvárom,hogy igenis körülöttem forogjon a világ hiszen nekem is körülötte forog. igazad van nem tudnám elvisleni ha karácsonykor elmenne vagy áradozna a gyerekekről meg a volt felségről."

Na látod pont ezért nem működik ekkora korkülönbséggel kapcsolat mert te teljesen máshogy gondolkozol. Mondhatnám azt is hogy még gyerekes vagy. De ne vedd ezt most magadra.

Én még eddig sosem találkoztam olyan nővel aki kb ennyivel fiatalabb tőlem, és érett gondolkodással rendelkezik. Pedig rengeteg emberrel találkozom többel mint az átlag ember. Nem bántásból írom, komolyan, sajnos láttam már egyet s mást, jópár kapcsolatot. Ekkora korkülönbséggel nagyon ritka az mikor működik.

Férfiakat meg tudom milyenek, elhiheted ha valaki egy fiatal pipivel van együtt az nem a belső értékeit helyezi előtérbe....

Tudom feleslegesen tépem itt a számat, de majd talán rájössz jópár év múlva erre.

#9es voltam

2017. szept. 15. 23:33
 15/17 A kérdező kommentje:

Ezt ne kösd a koromhoz ,hogy én ilyen személyiség vagyok. Ez biztosan egy lelki eredetű sérülés okán van,hogy én nagyon ragaszkodóvá válok egy kapcsoaltban. Ha 70 éves leszek akkor is ilyen leszek,ez nem korhoz kötött.

Ez,hogy nem érett a gondolkodásom megint csak egy légből kapott hülyeség, nem hiszem,hogy pl egy 26éves nő és egy 40 éves férfi között értelmileg nagy különbségek lennének. Igen az idősebb biztos tapasztaltabb,de hogy azt hozzuk fel érvnek hogy egy 20+ korú felnőtt ember nem olyan érett meg nem lehet vele beszélgetni, ez nevetséges.

2017. szept. 16. 09:46
 16/17 anonim ***** válasza:
:) ezt most te sem gondolod komolyan amit ide leírtál utolsó kommentben ugye?
2017. szept. 16. 12:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Egyetértek 14-essel. Most úgy gondolod, hogy ez nem nagy korkülönbség, pedig de, és egy részét te magad is alátámasztottad, miszerint nem igazán szeretnél második lenni. Pedig valamilyen módon ez vár rád, ha komoly kapcsolatotok lesz, mert ha őszinte/lelkiismeretes ember/férfi, akkor - ha a volt asszonyt nem is - de legalább a gyerekeit szereti. A szeretet pedig cselekvés, így sok eseményen/programon velük együtt veszel részt. Egy másik hozzászóló is említette az ünnepeket stb. Fel vagy erre készülve? Elég érett vagy erre is (nem csak a komoly beszélgetésre)?!

Azt pedig nem tudjuk (te biztos igen), hogy mikor váltak el, mert az sem mindegy a férfi szándékai tekintetében.

2017. szept. 17. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!