Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szűz jegyű férfiak. Milyenek...

Szűz jegyű férfiak. Milyenek vagytok, ha szerelmesek vagytok?

Figyelt kérdés
Nyilván egy embert nem a csillagjegye alapján kell megítélni, de azt észrevettem, hogy vannak "típusjellemzők" amik igazak szoktak lenni:)

2017. aug. 31. 10:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Eléggé félénkek tudnak lenni
2017. aug. 31. 12:02
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem az egyik haverom szűz jegyű, és alapból racionális, szociálisan érzékeny, de céltudatos, férfias temperamentumú sportember, ezzel szemben a szerelemben romantikus, babusgatós, odaadó típus
2017. aug. 31. 12:30
 3/8 anonim válasza:
51%

Ha Aug 23-án születtem (a szűz jegy előtti nap) akkor osztom a szűz jegyűek sajátosságait?

Mert ha igen, akkor valóban, félénk vagyok, gyöngéd, lelkizős, nem találok szavakat szemtől szembe, de megható leveleket tudok írni, ha vn időm hideg fejjel végiggondolni. Képeket őrizgetek a szerelmemről, amiket gyakran ábrándozva végignézek. A viszonzatlanságot viszonylag jól tűröm.

2017. aug. 31. 12:59
 4/8 anonim ***** válasza:
fekete
2017. aug. 31. 19:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan változatosak, mint bármelyik másik ember. A születési dátumod semmit nem befolyásol.
2017. aug. 31. 21:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A férjem szűz jegyű. Előtte ugyancsak szűz jegyű volt a barátom. Amiben.megegyeznek: stabilak, kiszámíthatóak, veszekedés esetén csak nekik lehet a végén igazuk :) addig mondják az érveket, hogy feladtam mindig. A külső dolgokra érzékenyek (vigyáznak pl a a ruhájukra, élére hajtják a szekrényben stb). Odafigyelnek az anyagiakra.

Amiben nem: a férjem felénk, a volt barátom egyáltalán nem volt az. A férjem érzelmes, sokat lehet vele lelkizni. A volt barátommal nem. A férjem ebből kifolyólag kevésbé stabil egyébként, pl. ha veszekedtünk, ő jobban kiborult. A volt barátom sokkal határozottabban és higgadtan ütötte le a témát :). De a férjemre is nagyon jellemző a higgadtság. A férjem figyelmesebb, a volt barátom válogatott dolgokkal volt képes megsérteni. Bár a férjem sem figyelt az elején -ebbol fakadtak a viták is egyébként. (volt baratomhoz egy példa: kritizált, mert a fél centivel nagyobb átmérőjű platnin főztem a kávét, és hogy ez pazarlás stb. Ilyen kritikák, sertegetesek akár társaságban is). Nem fogom persze kibeszélni egyiket sem, valójában én nagyon értékes embernek tartom őket. Ezeket a dolgokat meg vagy elfogadjuk a másikban, vagy nem. Hát, ennyit tudtam összeszedni. (Nyilas nő/32)

2017. szept. 1. 06:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Tipusa vàlogatja nekem az exem az volt .Ugymondanàm hogy eleinte kedves volt odaadó romantikus figyelmes aztàn àtcsapott az ellenkezőjébe totàl közömbös és zárkozott lett .
2017. szept. 21. 15:22
 8/8 Röcsögei Péter ***** válasza:
Én egyszer voltam szerelmes. A lány megcsalt, és meg volt arról győződve, hogy ha elmondja, hogy másik állandó szeretője is van mellettem, én el fogom fogadni ezt, és így is működni fog a kapcsolatunk. Tökre elhitte, hogy én olyan esélytelen vagyok másik nőt találni, hogy nekem így is jó lesz. Hát, ez csak részben lett igaz, mert egyből szakítottam vele. Azóta sem találtam mást, de 8-10 éve már nem is hiányzik senki társasága. Fulladjanak meg mind! Szerintem eléggé szűzes működésű vagyok belülről.
2017. szept. 24. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!