Szűz jegyű férfiak. Milyenek vagytok, ha szerelmesek vagytok?
Ha Aug 23-án születtem (a szűz jegy előtti nap) akkor osztom a szűz jegyűek sajátosságait?
Mert ha igen, akkor valóban, félénk vagyok, gyöngéd, lelkizős, nem találok szavakat szemtől szembe, de megható leveleket tudok írni, ha vn időm hideg fejjel végiggondolni. Képeket őrizgetek a szerelmemről, amiket gyakran ábrándozva végignézek. A viszonzatlanságot viszonylag jól tűröm.
A férjem szűz jegyű. Előtte ugyancsak szűz jegyű volt a barátom. Amiben.megegyeznek: stabilak, kiszámíthatóak, veszekedés esetén csak nekik lehet a végén igazuk :) addig mondják az érveket, hogy feladtam mindig. A külső dolgokra érzékenyek (vigyáznak pl a a ruhájukra, élére hajtják a szekrényben stb). Odafigyelnek az anyagiakra.
Amiben nem: a férjem felénk, a volt barátom egyáltalán nem volt az. A férjem érzelmes, sokat lehet vele lelkizni. A volt barátommal nem. A férjem ebből kifolyólag kevésbé stabil egyébként, pl. ha veszekedtünk, ő jobban kiborult. A volt barátom sokkal határozottabban és higgadtan ütötte le a témát :). De a férjemre is nagyon jellemző a higgadtság. A férjem figyelmesebb, a volt barátom válogatott dolgokkal volt képes megsérteni. Bár a férjem sem figyelt az elején -ebbol fakadtak a viták is egyébként. (volt baratomhoz egy példa: kritizált, mert a fél centivel nagyobb átmérőjű platnin főztem a kávét, és hogy ez pazarlás stb. Ilyen kritikák, sertegetesek akár társaságban is). Nem fogom persze kibeszélni egyiket sem, valójában én nagyon értékes embernek tartom őket. Ezeket a dolgokat meg vagy elfogadjuk a másikban, vagy nem. Hát, ennyit tudtam összeszedni. (Nyilas nő/32)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!