Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Lányok/nők! Akik úgy gondolják...

Lányok/nők! Akik úgy gondolják, hogy a párjuk hűséges, leirnátok a csillagjegyét?

Figyelt kérdés

Persze lányok a tiétek is érdekel :)

22/L/halak

2017. júl. 27. 20:37
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nagyon meglepő dolgokat írtatok :O köszönöm :)
2017. júl. 28. 07:02
 12/16 anonim ***** válasza:

Attól még hogy úgy gondolják, nem biztos hogy hűséges a párjuk !

De viszont jó színész ;)

2017. júl. 28. 08:09
 13/16 anonim ***** válasza:

A Rák jegyről azt írják hűséges.Én az is vagyok...

De a férjem,lehet hogy 23 évig hűséges volt hozzám, viszont akkor félrelépett.Háát,nem tudom.

A nője Ikrek volt...az köztudottan kicsapongó...

2017. júl. 28. 10:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Az exem szűz. Össze-vissza csalt! Ezt a vonalat meg kell erősítsem. Ez az egyik legkevésbé szexuális jegy pedig.

Egy bak velem csalta meg a párját. Ennyit a hűségükről. Bár papucsnak papucs otthon, azt aláírom!

Én azt mondom az én kis skorpióm!! Igen, azt mondtam skorpió. Nem írtam el. A legszexuálisabb jegy. Viszont ha megkapja amire szüksége van, nem hűtlenkedik. Élvezi a többi nő kitüntető figyelmét, de a fegyver az a gatyában marad, az anyucié! Nyíltan beszél a szexről meg vágyakról meg más nokről is, de.. Legalábbis a párom túl válogatós ahhoz, hogy egyhamar fogára valót találna... Szó szerint. Valakitől ezt hallottam: a skorpió férfi kedvenc étele a pina! Ezzel egyet kell értsek. De túlságosan lefoglalja az enyém tisztára nyalása (önkéntes módon) ahhoz, hogy mellette másokéval is maradjon energiája foglalkozni. Ki kell facsarni rendesen és akkor bódottá van.

De ez csak az én skorpióm. Van köztük sok hűtlen is!

2017. szept. 25. 22:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Bika a párom, maximálisan hűséges típus.
2017. okt. 29. 15:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Volt párom nagyon az volt.

Oroszlán

19/l/skori

2017. nov. 30. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!