Skorpió férfiként sosem fognak szeretni?
Skorpió vagyok. Nagyon nehéz eset. Szeretek hangot adni a véleményemnek, minden témához-hoz hozzá tudok szólni, öntörvényű vagyok, határozott, régimódi. Sarkalatos nézeteim vannak. Az évek során eltűntek az érzelmeim, így valószínűleg sokszor megbántom az embereket, viszont nagyon tisztelem őket, nyílván mivel ki vannak zárva. Hosszú évek óta keresem az igazit, és azt kell hogy mondjam, most, hogy utánaolvastam, tényleg a Halakkal, Rákkal és Skorpiókkal jövök ki a legjobban. Értek a halak nyelvén, de megbízhatatlannak tartom őket, a skorpióval egy idő után megölnénk egymást, (hiába a világot felégető tűz - ami persze nem rossz hehehe). Egyedül amikor egy Rák lánnyal találkoztam, na az varázslatos volt. Sajnos nagyon kevés van belőlük és ő házas volt szóval esélytelen. Tulajdonképpen az emberek biztos tudják, hogy nagyon-nagyon jó ember vagyok, a saját világomban élek, ami teljesen pozitív (mivel ezt nyílván utáljuk skorpió-társaimmal hehe), de senki nem akar csatlakozni. Az emberek tudják h megbízható, korrekt, őszinte ember vagyok, mégsem vonzom őket.
Mit kéne tennem, hogy ez megváltozzon? Még nekem is szükségem van rá, hogy szeressen valaki. De nem akarom magam megjátszani, mint ahogy azt tini korban tettük.
24/F
Szintén skorpió férfi.
Hasonlóan határozott és néha direkt kötekedő, azonban egyáltalán nincs problémám a párkapcsolatok terén.
Könnyű kapcsolatot teremtenem és van egy sajátos tulajdonságom is, hogy nagyon hamar magamhoz tudok láncolni embereket. Nem véletlenül végződik sok kapcsolatom se veled se nélküled felállásban.
Egyszerű a dolog. Legyen meg a belső és mellette a külső. Ne hagyatkozz a horoszkópra mindig. Azért egy kapcsolathoz sokkal több kell.
Nehéz eset a tied!
- ha a másik ugyanannyira horoszkóp-hívő, mint te, kis valószinüséggel választ téged,
- ha nem horoszkóp-hívő, elriasztja őt hited, mert butaságnak tartja.
.
Amíg ennyire dicséred magad, nem leszel érdekes senki számára, hiszen nem hagysz neki semmit, amit felfedezni engednél benned.
Miért van az, hogy én soha egyetlen páromról nem tudtam, hogy mi a csillagjegye? Lehet, hogy figyelnem kellene erre? :O
De azt gondolom, elsősorban ostobának nem kell lenni, ha ez megvan, onnantól már mindegy, melyik hónapban születtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!