Meditáció, fejlett szellemiségek fontos párkapcsolati kérdés. Ha a nőért élünk akit szeretünk ő nem fog szeretni?
Igen. Ez az általános tapasztalat. Magam esetében is ezt tapasztaltam és a környezetemben is ezt láttam. Régen, amikor így gondolkodtam egy csaj, akiért nagyon odavoltam azért szakított vele, mert azt mondta, hogy azt érzi megfojtom a szerelmemmel.
Nagyon mérges voltam rá és azt hittem az ő hibája, de igaza volt. Tényleg szánalmas, ha az embernek nincs különb célja, minthogy egy nőért éljen. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretheti az ember a barátnőjét. De ne ez legyen már a létezése célja. Most boldog kapcsolatban élek, nagyon szeretem a barátnőmet. Dolgozom, tanulok, sportolok. Rengeteg hasznos dolgot csinálok és így teljes emberként tudom szeretni a barátnőmet, nem pedig egy egysíkú, unalmas emberként, akinek kétdimenziós személyisége van és csak a csaj érdekli.
Ha pl. pszichológus akarsz lenni és nem csak azért, hogy menőzz vele, akkor már van egy fontosabb célja az életednek, mint egy csajért élni. Segíteni az embereknek. Emellett lehet barátnőd és kiegyensúlyozott kapcsolatod. De a nő azért kell, hogy társ legyen az életben, nem azért, hogy elmenekülj hozzá az élet elől.
Ez igaz. Ha a nőért élsz, ls fladod magad, azt egy nő érzi és egyáltalán nem tartja férfiasnak.
Mr. nice guy leszel, akik a legkevésbé sikeresek a nőknél.
Ajánlom figyelmedbe a PUA irodalmat és mediát, tulajdonképpen neme közötti pszichológia és pszichoenergetika az egész. Neked nagyon hasznos lehet. Pacsi.
Te, te vagy. Magadért élsz, még ha azt hiszed h másért. Fejlődsz, így fejlődni vagy itt, amit csak te tudsz, mert te vagy te.
Nincs összefüggés. Ha azt kell tapasztald, szeretni fog, ha nem, nem.
Nyilván te döntöd el, hogy mi a célod. Csak azért mondja mindenki, hogy nem szerencsés, ha egy csajért való élet a cél, mert előbb-utóbb az ilyesmi unalmassá válik. Jó, ha mindig vannak új célok, amik motiválni tudnak és emellett természetesen nagyon szeretheted a barátnődet.
Hogy szoktál meditálni?
Kedves Kérdező!
Hogy szoktál meditálni? Oszd meg velünk. Hasznos lehet.
Ԙ
Kedves Kérdező!
Hatos hozzászóló vagyok. El kell keserítselek: ez, amit Te csinálsz, nem meditáció. Semmilyen szempontból sem az.
Remélem, azért az önismereted, célkijelölő képességed (pl. h pszichológus akarsz lenni), célmegvalósító képességed, és a többi, egészséges élethez szükséges skilled jól működik.
Észrevetted, h a kérdésedben többet foglalkozol édesapáddal, mint magaddal? Saját belátásod szerint mennyire befolyásol ő? A leírásod alapján alkalmas-e referenciaszemélynek? Ha már pszichológus akarsz lenni, érdemes utána olvasnod a mintakövetés fogalmának.
Ameddig nem tudjuk pontosan, mit jelent számodra a boldogság fogalma, nem tudhatjuk, lehetséges-e elérni azt.
Üdv Ԙ
Köszönöm a kötekedő választ. Akkor nem állítom hogy boldog vagyok. De akármi történik az életben velem én örülök neki de nagyon és tényleg akármi. Elvan most törve a kezem. És örülök hogy megtapasztalhatom ez milyen. Olyan nevelő apukám van akit amikor megkaptam utáltam gyuloltem. De mostanában örülök hogy ezt is megélhetés hogy ilyen bunkó nevelő apukám van. és megértő vagyok vele és hogy anyukámnak rohamai vannak amiért ordibal mindenkivel örülök ha valamit rosszul csináltam hogy rajohettem hogy máskor ezt ne csináljam és hogy ezt megtapasztaltam... Mindennek örülök mindennek. A fajdalomnak a jó kedvnek.
Apukám nagyon jo velem mással is nagyon sokat köszönhetek neki pozitívan. És nagyon nagyon segitokesz. Büszke vagyok rá hogy az apukám az vagyok. De egy szellemi ponton megvan rekedve és én tudom hogy miért úgy hogy megértem. Nem volt szép gyerek kora. És ezért azthiszem sokszor hogy mindenki olyan mint ő. Hogyha nem szerette régen ha azt mondták neki hogy jó gyerek akkor belém köt ha én a gyerekeknek mondom hogy hu de jó gyerekek. De rendesen belém köt. De tényleg amúgy egy önzetlen ember aki istent szolgálja és pap volt régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!