Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A halak férfiak tényleg...

A halak férfiak tényleg sunyik és gonoszak, vagy csak én ismerem őket félre?

Figyelt kérdés
A környezetemben mindegyik borzalmas. Hazudósak, hisztisek, zárkózottak, az érzéseiket nem mutatják ki, lusták, mártírok, szeretnek manipulálni, és még sorolhatnám. Nem vagyok nagy horoszkóp hívő, de gyanúsan hasonló volt az összes ilyen jegyű ismerősöm jelleme. Kifelé nagyon jófejnek mutatják magukat, de a családjukkal bunkók, és "nemtörődömök". Olyannal sem találkoztam még, aki hűséges lett volna a párjához. Olyan volt, aki nem feküdt le senkivel, viszont minden második lánynak szerelmet vallott. Kíváncsi lennék rá, hogy vajon Ti is ezt tapasztaltátok-e?!

2017. máj. 31. 16:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
75%
Én három halak férfit ismerek, egyik sem gonosz, inkább jólelkűek. Az igaz, hogy elég zárkózottak és nem sokat b eszélnek, de ezzel semmi gond.
2017. máj. 31. 16:48
 2/23 anonim ***** válasza:
Minden embernek és típusnak létezik árnyékvilága kiforratlan jellemvonása játszmája . Bizonyos helyzetek kihozzák ezeket a rejtett negatív vonásokat , de ugyanennyi erénye hasznos képessége van mindenkinek .
2017. máj. 31. 16:51
 3/23 anonim ***** válasza:
73%
Aki hisz a horoszkópban, valószínűleg nincs annyira intelligens, hogy jó emberismerő legyen.
2017. máj. 31. 16:54
 4/23 anonim válasza:

Ismerek én is halak fiút, csendes, szerény (cuki).

De ettől függetlenül halak-halak között is lehet hatalmas külömbség.

2017. máj. 31. 17:48
 5/23 anonim ***** válasza:
Durva, én nem hiszek az ilyenekben, de tényleg mindegyik halak férfi ismerősöm, rokonom ilyen (azudósak, hisztisek, zárkózottak, az érzéseiket nem mutatják ki, lusták, mártírok, szeretnek manipulálni, és még sorolhatnám. Nem vagyok nagy horoszkóp hívő, de gyanúsan hasonló volt az összes ilyen jegyű ismerősöm jelleme. Kifelé nagyon jófejnek mutatják magukat, de a családjukkal bunkók, és "nemtörődömök). Jó nincsen sok, 5 emberről van szó.
2017. máj. 31. 19:10
 6/23 anonim válasza:
73%
Halak vagyok, lusta, zárkózott és ritkán mutatom ki az érzéseim de nem manipulálok senkit és nem szoktam átverni senkit, szóval vagy véletlen egybeesés van az ismerőseidnél, vagy csak nem minden dolog jelentkezik
2017. máj. 31. 19:46
 7/23 anonim ***** válasza:
51%

A halak férfiak a környezetemben köztük apukám is, kivétel nélkül jólelkű családcentrikus emberek.

Halak nőt viszont ismerek igazi gonosz manipulátort.

2017. máj. 31. 20:20
 8/23 anonim ***** válasza:
HE???
2017. máj. 31. 21:24
 9/23 anonim ***** válasza:
hát nem tudom,én hasonló dolgokat vettem észre a bak és az ikrek csillagjegynél is(mondjuk halak férfivel nem találkoztam,vagy csak nem tudtam hogy az)
2017. máj. 31. 23:59
 10/23 A kérdező kommentje:

Én is elhittem mindegyikről, hogy segítőkészek, aztán megláttam őket a családjukkal. A barátokkal sokkal jobban bántak mindannyian. Anyukám második férje is tök jófejnek tűnt. Imádtuk nagyon, aztán kiderült róla, hogy 10 éve csalja anyut a volt nejével. A mostani párom is halak. Ő sem szeret otthon lenni, nem jár el közös programokra sem a családdal. Már ő is lebukott hazugságokkal, pedig a legjószívűbb embernek gondoltam a világon. Reménykedtem benne, hogy ő más, mert nem a horoszkóp szerint élem az életem, de kezdem azt gondolni, hogy mégis van benne valami.

6-os: Mert a manipulációt nem olyan direkt formában űzik, mint mások. Igazából abban nyilvánul meg leginkább, hogy úgy cselekszenek, amilyen reakciót várnak érte cserébe a másiktól. Tehát, ha mondjuk nincs kedvük mozizni, de tudják, hogy a másik ezt nehezményezné, akkor inkább belemennek, nehogy konfliktus legyen belőle. Igazából ez is direkt, tévedtem. :D Mindenesetre én még őszintével nem találkoztam, és valahol a zárkózottság sem túl őszinte, ha jól belegondolsz.

2017. jún. 1. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!