Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A halak férfiak tényleg...

A halak férfiak tényleg sunyik és gonoszak, vagy csak én ismerem őket félre?

Figyelt kérdés
A környezetemben mindegyik borzalmas. Hazudósak, hisztisek, zárkózottak, az érzéseiket nem mutatják ki, lusták, mártírok, szeretnek manipulálni, és még sorolhatnám. Nem vagyok nagy horoszkóp hívő, de gyanúsan hasonló volt az összes ilyen jegyű ismerősöm jelleme. Kifelé nagyon jófejnek mutatják magukat, de a családjukkal bunkók, és "nemtörődömök". Olyannal sem találkoztam még, aki hűséges lett volna a párjához. Olyan volt, aki nem feküdt le senkivel, viszont minden második lánynak szerelmet vallott. Kíváncsi lennék rá, hogy vajon Ti is ezt tapasztaltátok-e?!

2017. máj. 31. 16:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
mindenki megcsalja a feleségét csak nem beszélnek róla. én is 30 éve vagyok házas de volt hogy kiverettem a lányom osztálytársával meg ilyenek, nyugi férfiaknál ez alap.
2017. jún. 1. 17:42
 12/23 anonim ***** válasza:
11.# Ez kemény!!!
2017. jún. 1. 20:30
 13/23 anonim válasza:
#6 vagyok. Ebben az értelemben ez inkább önfeláldozás féle, ezt bfélelom, hogy ritkán, de csinálom. A zárkózottság nem hazudozás, csak egyszerűen kevés emberben bízom meg, azokban viszont teljesen
2017. jún. 1. 23:52
 14/23 A kérdező kommentje:
A mártírkodás nem jó tulajdonság, és senki nem kéri, hogy áldozd fel magad. Terhes is általában a másiknak, mert szégyenérzetet okoz. Egy kapcsolat nem erről szól. Mindenki egyenlő fél, nincs alárendeltség. Én is ezt láttam mindegyik ismerősömön, hogy szükségtelenül alárendelték magukat mindennek, amiből kialakult egy állandósult frusztráltság, és az ilyen fajta elfojtás mindig nagyot robban. Aztán jön a feketeleves...
2017. jún. 2. 12:06
 15/23 anonim ***** válasza:

Kérdező, igazad van, én is ugyanígy ismerem őket és örülök, hogy feltetted ezt a kérdést. Mindig hazudnak, szinte még akkor is, ha köszönnek és állandóan hosszú meséket találnak ki, amelyeknek a fele sem igaz, sokan nem tudják ezt követni. Igen, a hűtlenség is nagyon jellemző erre a jegyre, nagyon nem ajánlom azt, hogy az igazán szerelmes és őszinte nők ne foglalkozzanak velük.

A Halak nők még rosszabb.

2017. jún. 2. 17:12
 16/23 anonim ***** válasza:
"mindenki megcsalja a feleségét csak nem beszélnek róla. én is 30 éve vagyok házas de volt hogy kiverettem a lányom osztálytársával meg ilyenek, nyugi férfiaknál ez alap." álmodik a nyomor cunci
2017. jún. 2. 17:24
 17/23 anonim ***** válasza:

Halak nő vagyok és édesanyám is halak nő...

Édesanyám egy csodálatos nő és... á mindegy bújjátok a nők lapja horoszkópját, az való nektek.

Most komolyan, több millió embert megítéltek egy jegy alapján? Olyanok vagytok, mint a nácik.

2017. jún. 2. 17:29
 18/23 anonim ***** válasza:
Ja most látom, hogy a kérdező személyes sértettség miatt ítélkezik ismeretlen emberek felett, ahelyett, hogy felnőtt módjára a kommunikációban/tettekben keresné a megoldást, inkább valami ezos f__szsággal nyugtatja magát.
2017. jún. 2. 17:32
 19/23 A kérdező kommentje:
Édesanyámat sértették meg, nem engem. Én már nem éltem otthon, amikor ők összejöttek. Az, hogy a párom hazudós, szomorú dolog, de ettől még nem utálom. Próbálom rávenni, hogy van ennél helyesebb út is, szóval nem ítélek el senkit a csillagjegye alapján. Valahogy viszont mégis ez az általános vélekedés a halakról. Többször beleszaladtam már olyan párbeszédekbe, ahol valakit nagyon becsaptak, és többnyire halak jegyűek voltak ezek az illetők. Én is meg lehetnék sértődve, mert a legutáltabb csillagjegy alatt születtem, mégsem vagyok, mert tudom, hogy rám nem igazak azok, amiket elmondanak. Viszont a Te kiakadásodból nekem az jön le, hogy mégiscsak lehet benne valami, különben nem éreznéd ennyire bántónak a megállapításaimat. A nácizást pedig gyorsan fejezd be, mert nagyon nem oké.
2017. jún. 2. 18:03
 20/23 anonim ***** válasza:

A 17-es válasza alátámassza azt, amit már sokszor láttam: a halak nők mindig masszívan ragaszkodnak más halak jegyűekhez, teljesen mindegy, milyen helyzetben. Úgy érzik, hogy csak így erősödhetnek. Viszont MÁS jegyűeknek egyáltalán nem ajánlom, hogy olyan társaságban legyen hosszú távon, ahol két halak egymásra talált, ugyanígy van akkor is, ha két skorpió megtalálta egymást egy társaságban: a magasfokú hazugságsorozatoktól egészen a legkeményebb kihasználásokig mindent meg lehet tapasztalni ettől a két jegytől, ha egymásra találnak.

A legnagyobb jóindulattal írtam mindent minden kedves olvasónak. Halak vagy Skorpió véleménye egyáltalán nem érdekel, túl sok időt adtam nekik.

2017. jún. 3. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!