Van itt halak jegyű?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel hogy milyen lehet velük beszélgetni.Én is halak vagyok mellesleg.Ez a fantáziavilág nagyon jellemző rám, meg az álmodozás, de ezeket a családban sajnos senki sem érti meg igazán.Van hogy órákig képes vagyok gondolkodni arról hogy mi miért hogyan történt vagy fog történni.2017. márc. 21. 21:38
3/9 A kérdező kommentje:
Ha nem vagyok indiszkrét, kort, nemet írnátok?
Egyépként rátok is jellemző a fantáziálgatás?
2017. márc. 22. 06:59
4/9 anonim válasza:
Nekem a Hold és Vénusz áll a halakban, de nem kicsit fantáziálgatok. Már egész kiskoromban képzeletbeli barátom volt rendes háttértörténettel xD
5/9 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok, 20L, és igen, a fantáziálgatás egyértelműen jellemző rám. :D Viszont van jó pár dolog, ami nem illik rám, meg igazából én nem is hiszek a horoszkópban, szóval, ha ez neked fontos lenne, akkor nem én vagyok az embered, akivel beszélned kell. De egyébként beszélgethetünk.
7/9 anonim válasza:
Igen, 21/L. Félelmetesen igazak rám a halak jellemzői, folyton fantáziálok, túl érzelmes vagyok, mindenkin segíteni próbálok, mások problémáit a sajátjaim elé helyezem, mindenkivel jól ki tudok jönni mert megtalálom velük a közös hangot és még magamat sem tudom megfejteni.
9/9 anonim válasza:
Még mindig a 17/L vagyok ,az előző válaszoló. Nekem is volt képzeletbeli barátom, Rókának hívták, és a mátrai nyaralónknál találtuk, majd egy napon elszaladt ugyan ott, az erdőben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!