Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bikákról mi a véleményetek?

Bikákról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2017. máj. 15. 20:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%

"Nehezen tudom elfogadni, hogy 12 féle embertípusba próbál minket beszuszakolni."

Nem is olvastam tovább. Már ebből látszik, hogy semmit nem értessz az asztrológiához. Sehol nem állítja egy igazi - értsd nem búlvár - asztrológus, hogy csak 12 féle ember van. Ha ennyire ateista vagy, nem érdekel téged az ezotéria, akkor húzz a fenébe, ne itt trollkodj. És ez mindenkinek szól. Már nem lehet ezt a kategóriát rendesen olvasni, mert a sok troll elűz mindenkit. Ennyire sz@r az életetek, hogy mások piszkálásban lelitek az örömötöket ? Engem sem érdekel pl. a fogyókúra, vallás, mégsem járok rendszeresen lehülyézni másokat oda, mert nem velük értek egyet. A tudomány még gyerekcipőben jár. Nem tudjuk pontosan hogyan lett az élet a Földön, nem tudjuk pontosan hogy működik pontosan pl. az ember (pl. senki nem tudja kihasználni az agyának teljes százalékát), alig tudunk valamit az univerzumról és fogalmunk sincs mi van a halál után. Arra sem sikerült rájönni hogy épültek a piramisok, pedig elvileg elmaradottabb emberek építették. Én nem hivatkoznék ennyire fanatikusan mindig a tudományra a helyetekben. Sokáig az is tudomány volt, hogy az újszülött nem érzi a fájdalmat műtét közben, ezért felesleges érzésteleníteni. A Holdra sem tud normálisan eljutni az ember, nemhogy még az univerzumról okoskodjon, mint egyesek.

2017. máj. 18. 13:12
 12/16 anonim válasza:
75%

Nincs olyan, hogy "Bika ember".

Idióták vannak, akiknek nem egészséges a valóságérzékük, nincs egy saját gondolatuk, vagy önálló véleményük semmiről, ezért mások gondolatai és véleménye irányítja az életüket. Többek között a saját, illetve a környezetükben élő emberek valódi tulajdonságait, megnyilvánulásait sem képesek megfelelően kiértékelni, minősíteni, helyette inkább asztrológiai leírásokat, illetve más emberek véleményét kérik és követik. Egy idő után ezek az "útmutatók" életükre nyilvánvalóan befolyást gyakorolnak, amitől egyre jobban igazolva érzik az ezoterikus irányzatok, vagy a különböző guruk, papnők, és tanítók "hitelességét".

2017. máj. 20. 06:51
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a "hasznos" válaszokat.
2017. máj. 20. 13:12
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező! Ne haragudj, de elsőre nekem is a hímnemű marhák jutottak eszembe, a rendes, négylábúak, azután persze rögtön láttam a kategóriát, és leesett :)

#11 -es! kiragadnék pár godnolatot, mert nem tudok nem reagálni rá:

". Ha ennyire ateista vagy, nem érdekel téged az ezotéria" - nem tudom, ez a kettő a te kontextusodban hogy jön össze. Az ateista olyan ember, aki nem hisz Istenben, nem vallásos. Az ezotériának nem sok köze van Istenhez, valláshoz, legalábbis a keresztény vallásokhoz.

"húzz a fenébe, ne itt trollkodj. És ez mindenkinek szól. ... Ennyire sz@r az életetek, hogy mások piszkálásban lelitek az örömötöket ? " - erre a kérdésre te magad kéne válaszolj. Mert te is azt teszed. Van, amiben igazad van, mert ha valamivel nem értek én egyet, akkor azt mondom, hogy azzal nem értek egyet, vagy hogy szerintem nem úőgy van, és nem azt mondom, hogy mindenki hülye -vagy sz@r az élete- akinek más a véleménye mint nekem.

" Nem tudjuk pontosan hogyan lett az élet a Földön, nem tudjuk pontosan hogy működik pontosan pl. az ember" - hát ez így van, nem tudtok semmit, ami körülvesz minket, ami látható, érezhető, fogható, mérhető, kutatható, de mégis joban tudtok olyan dolgokat, amiknek a létében csak ti hisztek, de nincs rá bizonyiték, nem látható, nem fogható, nem mérhető ... és mégis okoskodtok. És igen, valamikor érdekelt az ezotéria, most sem zárkozok el előle, mert ugyanígy érdekel a fantasy irodalom meg a sci-fi is. De az asztrológia ... na inkább hagyjuk ... az már nem. De ti, akik hisztek benne, az biztosan jó nektek, hidjétek el, nem akarlak lebeszélni róla, nem akarlak meggyőzni, hogy hülyeség az egész. Az én szememben az, a tiétekben nem ... ettől mind a ketten még normális, rendes emberek vagyunk. (aki azt mondja, hogy nem, mindegy melyik oldalra álítja ezt, na az az ember nem az!)

Bocsánatot kérek, ha valaki sértőnek érzett valamit, távol állt a szándék is tőlem, hogy megsértsek bárkit is ezzel!

2017. máj. 22. 09:28
 15/16 Tom Benko ***** válasza:
Sülve finom.
2017. máj. 22. 11:22
 16/16 Tom Benko ***** válasza:

@11: Ezo topikban nehéz nem trollkodni, annyira vicc kategóriájú kérdések vannak itt. Ráadásul baromi veszélyes dolog is, gyakorlatilag szellemi gettó.

Nem tudjuk _pontosan_ hogyan keletkezett az élet a Földön? Pontosan nem is fogjuk. Szörnyű. Ellenben kutatják rengetegen, és egyre jobb válaszok vannak.

Nem használjuk ki az emberi agy teljes kapacitását? Hát, amit nem használunk, az elsorvad - és beáll a 100%.

Nem tudunk normálisan eljutni a Holdra? Hogy értve? Rendszeres utazgatásra gondolsz? Vagy mire?

Tudod, az asztrológia esetén a fő baj, hogy képtelen az önkorrekcióra, a fejlődésre. Egyáltalán nincsen kutatási programja, nem gyűjt bizonyítékokat, nem magyaráz, nem vizsgálható, viszont faktuális kijelentéseket tesz olyan mértékben homályosan, hogy bármire érvényes lehet, ezzel komolyan befolyásolva az embereket. Ezért kifejezetten károsnak tartom.

2017. máj. 22. 11:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!