500 kg felett veszedelmes jószágok tudnak lenni.
Az egyik legfinomabb a húsuk, különösen a gulyásleves az ami viszi a prímet, még a külföldi turisták szerint is, több nemzetközi felmérés alapján.
Nagyon hasznos teremtmények.
Pótolhatatlan szükség van rájuk a szaporításban, a tejiparban és a spanyol szórakoztatóiparban.
Eddig három Bikával volt szerencsém közelebbi kapcsolatba kerülni. Az első (aki mellesleg a legjobb barátom) nagyon türelmes, jó felfogó képességű, és (skorpió aszcendense okán) a misztika sem hagyja hidegen.
A második egy régi munkatársam. Megkeseredett, a végletekig cinikus ember, aki szerint mindenki mindent csakis önző okból, vagy simán rossz szándékból gondol, mond, vagy tesz. Nem sírom vissza a vele közön munkahelyen eltöltött időt.
A harmadik egy ember a rokonságomból. Sokáig jó viszonyban voltunk egymással, azután megharagudott rám egy olyan dolog miatt, amiben teljesen vétlen voltam. Arra már nem volt (és azóta sincs igénye) hogy tisztázzuk ezt a félreértést.
Helló!
Nekem az asztrológia egyáltalán nem jön be.
Nehezen tudom elfogadni, hogy 12 féle embertípusba próbál minket beszuszakolni. Ha meg nem sikerül, akkor jön a bűvös accendens ... Több azonos napon született ismerősömnek van teljesen különböző habitusa.
A másik gondom, hogy miként tud egy 778,57 millió km-re lévő Jupiter konkrétan beleszólni a személyiségembe, amikor a sokkal nagyobb és közelebbi (150 millió km) Napnak minden gravitációs és egyéb mezőt el kellene nyomnia. Ez olyan jelarány, mintha valakit egy Heavy Metal koncerten zavarna a karóra ketyegése.
A harmadik gondom, hogy ha már - de tényleg csak tegyük fel - a távoli bolygók hatnak ránk, akkor miért nem a foganás pillanata a kulcsidőpont a születési idő helyett, hiszen akkor még sokkal képlékenyebb a magzat. Hiszen amikor megszületik, gyakorlatilag már "készen van" a gyermek csak a méhből a napvilágra kerül. A gravitáció, és a kozmikus sugárzás változatlan intenzitással éri/érte mindkét helyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!