Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Pánikbeteg vagyok. Sok a...

Pánikbeteg vagyok. Sok a negativ gondolatom, félelmem. Ezeket nem vonzom be ugye?

Figyelt kérdés
Pl félek ha egy ismerősöm meghal, vagy hasonló..próbálom elűzni és ellentétes gondolatokat kántálni magamban, ne legyen az.

2017. ápr. 20. 19:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem ket dolog segitett:

1. A sport. Rendszeres sporttal mintha kicsereltek volna.

2. Ha nagyon rosszul vagyok elkepzelem a dedszuleimet, nagyszuleimet, akik elkepesztoen eros emberek voltak. Gyerekeket neveltek, gazdalkodtak, fizikai munkat vegeztek, megis sosem hallottam oket panaszkodni, sot szomorunak sem lattam oket. Neha belegondolok h fele ekkora problemaim sincsenek es megis sirankozok...

2017. máj. 1. 01:40
 12/12 A kérdező kommentje:

Utolsó: Ebben igazad van. Elfuserált ez a modern nyugati világ, se háború, mégis ilyen bajaink vannak sajnos. Tudom, hogy a régebbieknek nehezebb volt :( De nehéz mit tenni ellene, ha hirtelen előjön.

Mit kezdtél sportolni? :) Persze ha nem vagyok indiszkrét ^^

2017. máj. 1. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!