Pánikbeteg vagyok. Sok a negativ gondolatom, félelmem. Ezeket nem vonzom be ugye?
Figyelt kérdés
Pl félek ha egy ismerősöm meghal, vagy hasonló..próbálom elűzni és ellentétes gondolatokat kántálni magamban, ne legyen az.2017. ápr. 20. 19:04
11/12 anonim válasza:
Nekem ket dolog segitett:
1. A sport. Rendszeres sporttal mintha kicsereltek volna.
2. Ha nagyon rosszul vagyok elkepzelem a dedszuleimet, nagyszuleimet, akik elkepesztoen eros emberek voltak. Gyerekeket neveltek, gazdalkodtak, fizikai munkat vegeztek, megis sosem hallottam oket panaszkodni, sot szomorunak sem lattam oket. Neha belegondolok h fele ekkora problemaim sincsenek es megis sirankozok...
12/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ebben igazad van. Elfuserált ez a modern nyugati világ, se háború, mégis ilyen bajaink vannak sajnos. Tudom, hogy a régebbieknek nehezebb volt :( De nehéz mit tenni ellene, ha hirtelen előjön.
Mit kezdtél sportolni? :) Persze ha nem vagyok indiszkrét ^^
2017. máj. 1. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!