Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek mit tettem elozo...

Szerintetek mit tettem elozo eletemben, hogy panikbeteg lettem?

Figyelt kérdés
2015. júl. 1. 14:24
1 2
 1/12 Shai-Hulud ***** válasza:
50%

Előző életedben? Akkor még semmit.

A mostaniban viszont megkeresztelkedtél, emiatt lemondtál a Nirvána felé vezető útról, és a keresztény mennyország fog rád várni az út végén. Semmi újjászületés, semmi lélekvándorlás. Így jár az, aki keresztény lesz.

Ettől én is pánikbeteg lennék.

2015. júl. 1. 14:51
 2/12 Duenna ***** válasza:
38%

Ez nem az előző életedhez kapcsolódik. Tanulj meg meditálni. A meditáció lenyugtat, pihentet és lelki erőt ad. Csináld végig ezt a 30 perces meditációt minden nap legalább egyszer, és meglátod, használni fog: https://www.youtube.com/watch?v=c9JtaSCIdLs

Iratkozz be a Domján László féle agykontrollra, ott megtanulod a mélymeditációt, és ezeket a problémákat seperc alatt kezelni tudod! Keressél rá, a YouTube-on is tájékozódhatsz róla.

2015. júl. 1. 14:52
 3/12 A kérdező kommentje:

#1 Nem is ismersz.

#2 Koszonom, kiprobalom.:)

2015. júl. 1. 14:54
 4/12 anonim válasza:
10%
Semmit. De ebben az életedben próbálj meg mással is foglalkozni ne csak magaddal...
2015. júl. 1. 14:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Ebben az életedben fojtod vissza az érzelmeidet... :DDD
2015. júl. 1. 15:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Milyen tüneteid vannak és minek a hatására?
2015. júl. 1. 15:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Egyszerű a válasz: az előző életedben is pánikbeteg voltál, csak nem tudtál megbirkózni vele életed végéig, ezért most újra próbálkozol. Sok sikert!
2015. júl. 1. 15:59
 8/12 anonim ***** válasza:

Féltél attól, hogy pánikbeteg leszel.

Most jutalmul megkaptad.

2015. júl. 1. 19:51
 9/12 anonim válasza:
Kedves kérdező! Igenis lehet, hogy előző életből hozott ez a pánikbetegség. De nem biztos. Lehet, hogy ebben az életedben nem tudsz valamit feldolgozni, befogadni stb, és ezért van a pánikbetegség. Mindennek lelki oka van, pontosan nem tudom, hogy mi okozhatja, ehhez szakértőt kell megkérdezni. De simán megeshet az is, hogy előző életedben csináltál valami "csúnya" dolgot, és azt most törleszted ezzel a pánikbetegséggel. :) Jól mondták viszont előttem, a megoldás mindig a meditáció és az, hogy befelé figyelj. Megfogod kapni a választ időben.
2015. júl. 2. 12:30
 10/12 anonim ***** válasza:

Minden probléma itt és most van mert nem lehet máshol.

Az előző élet csak egy történet; amit nem tudtál ott megoldani azt itt kell és ha itt sem tudod, akkor majd a következőben.

Szóval ebben az életedben keresd a problémát! De ott lesz az előzőben is.

2015. júl. 3. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!