Szerintetek mit tettem elozo eletemben, hogy panikbeteg lettem?
Előző életedben? Akkor még semmit.
A mostaniban viszont megkeresztelkedtél, emiatt lemondtál a Nirvána felé vezető útról, és a keresztény mennyország fog rád várni az út végén. Semmi újjászületés, semmi lélekvándorlás. Így jár az, aki keresztény lesz.
Ettől én is pánikbeteg lennék.
Ez nem az előző életedhez kapcsolódik. Tanulj meg meditálni. A meditáció lenyugtat, pihentet és lelki erőt ad. Csináld végig ezt a 30 perces meditációt minden nap legalább egyszer, és meglátod, használni fog: https://www.youtube.com/watch?v=c9JtaSCIdLs
Iratkozz be a Domján László féle agykontrollra, ott megtanulod a mélymeditációt, és ezeket a problémákat seperc alatt kezelni tudod! Keressél rá, a YouTube-on is tájékozódhatsz róla.
#1 Nem is ismersz.
#2 Koszonom, kiprobalom.:)
Féltél attól, hogy pánikbeteg leszel.
Most jutalmul megkaptad.
Minden probléma itt és most van mert nem lehet máshol.
Az előző élet csak egy történet; amit nem tudtál ott megoldani azt itt kell és ha itt sem tudod, akkor majd a következőben.
Szóval ebben az életedben keresd a problémát! De ott lesz az előzőben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!