Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne több gondolatom?

Hogyan lehetne több gondolatom?

Figyelt kérdés
Van hogy órákig nem jut semmi az eszembe, inkább az érzelmeim vezérelnek.
2012. máj. 28. 20:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
az nem baj, az a jó ha vannak még emberek akik a szivük után mennek, én is ilyen vagyok, bár nekem le kell küzdeni a gondolataimat néha
2012. máj. 28. 20:57
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Mondjuk növessz agyat.
2012. máj. 28. 21:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem gondolkozik 0-24. Vannak olyanok, akik állandóan gondolnak valamire és vannak olyanok, akik csak alkalmanként esnek gondolkodóba. Egyikkel sincs semmi baj.
2012. máj. 28. 21:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Én utálom a gondolataim. Egy bizonyos szintig jó, de utána már megunom az elmém, zavar, nem hagy élni. Jobban szeretek gondolat nélküli tudatállapotba lenni, sokkal közelebb állok akkor a valósághoz.
2012. máj. 29. 00:30
 5/10 Napéjegyenlőség ***** válasza:
Miért szeretnél több gondolatot?
2012. máj. 29. 20:13
 6/10 anonim válasza:
Több gondolatod? Vess föl magadnak egy kérdést. Pl.: Mitől olyan az XY? Épp ami érdekel :D
2012. máj. 29. 20:58
 7/10 A kérdező kommentje:

Azért szeretnék több gondolatot, mert ennek több oka is van.

Pl. Ha valaki beszól egyszerűen lefagyok nem tudok válaszolni, mert semmi sem jut az eszembe. Így sok ember leír mit egy buta embert.

2012. máj. 30. 11:05
 8/10 anonim válasza:
Akkor tegyél fel saját magadnak kérdéseket és otthon a szobádban a 4 fal között válaszolj rá.Kicsit fura lehet,de egy próbát megér :) Nem inkább az van,hogy félsz visszaszólni ill. a másikat nem akarod megbántani ?
2012. máj. 31. 19:38
 9/10 A kérdező kommentje:

Ezt már próbáltam, mindig elterveztem, ha máskor ez meg ez előfordul velem akkor ezt, meg ezt fogom válaszolni. De persze soha nem jött ugyanaz a szituáció.

Hogy nem merek vissza válaszolni, hogy ne bántsam meg?

Arra gondolsz, hogy megvan a gondolat, de nem merem kimondani? Hát ez az még gondolat sincs, teljesen lefagyok sajnos. Itt nem beszólásokra gondolok, csak egyszerű beszélgetésekre.

Otthon meg be nem áll a szám, csak munkahely, vagy valaki megpróbál ismerkedni, vagy a boltos kérdezz valamit.

2012. jún. 1. 19:39
 10/10 Napéjegyenlőség ***** válasza:

Szorongsz. Otthon nem szorongsz, fel vagy szabadulva, be nem áll a szád. Máshol szorongsz, és ez megakadályozza azt, hogy úgymond áramoljon az energia.

Gondolom az önértékeléseddel, önbizalmaddal van a baj.

Talán csinálj olyan dolgokat, amiket eddig nem mertél, vagy nem szántad el magad, és persze ne árts másnak. :D Mondjuk hetente három ilyen dolgot hat héten keresztül. Ez segíthet helyreállítani magadban az egyensúlyt, növeled a komfortzónád, és kevesebb lesz a kékhalál. Mellékesen lehet, hogy boldogabb életed is lesz így.

De biztos van más módszer is.

Ismerd meg önmagad!

2012. jún. 2. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!