Bika lány oroszlán aszcendenssel?
Az egyik legrosszabb. :) Én is ilyen vagyok, csak fiú. Iszonyatos belső feszültségeket szül. A bika türelme, takarékossága és nyugalma igen erőteljesen ellentétes az oroszlán akaratosságával, és mindenből a legjobbat akarásával. Anno pl. nem értettem, hogy mi a francért kellett nekem 73 ezer forintért CD írót venni a gépbe, amikor a feléért is lehetett volna. De nekem a Plextor csúcsmodellje kellett. :P Máskor meg hihetetlenül kevésből megoldok feladatokat.
Szóval - mint azt nyilván tapasztalod - a kibékíthetetlen belső ellentétek, feszültségek, az állandó nyugtalanság az osztályrészünk. (37/F)
Én is bika lány vagyok oroszlán aszcendenssel. Én is keresem, hogy vajon mik a jellemzők.
Kíváncsi vagyok, hogy van e köztünk hasonlóság. Én eléggé bonyolult személyiség vagyok. Biztonságra vágyom magánéletileg, anyagilag, munkahely, szóval minden szempontból, ennek ellenére mégis utálom a röghöz kötöttséget. Szeretem a változatosságot és imádok utazgatni.
Egyszerre vagyok nagyon félénk, bátortalan és visszahúzódó, illetve bátor, barátkozós, nyitott személyiség.
Olyan vagyok, mint egy nyitott könyv. Mindenki mindig mindent tud rólam, megőrjít ha nem mondhatom el a dolgaimat valakinek, egyszerűen nem tudom magamban tartani. Viszont nem vagyok pletykás, csakis a saját dolgaimmal kapcsolatban vagyok közlékeny.
Okosnak és műveltnek tartom magam és mások is annak tartanak. Állandóan bennem van a tanulási vágy. Kíváncsi vagyok nagyok. Nyitott vagyok mindenre, az ezoterikus dolgokra pedig nagyon...stb.
Kb. ilyeneket tudok írni magamról. Rád jellemzőek ezek?
az elsőből jellemző rám:
néha takarékos, ritkábban ki tudok adni egy-egy baromságra nagyobb összeget.
A másodikból (bemásolva, mert dolgom van :) )
Biztonságra vágyom magánéletileg, anyagilag, munkahely, szóval minden szempontból, ennek ellenére mégis utálom a röghöz kötöttséget.
Egyszerre vagyok nagyon félénk, bátortalan és visszahúzódó, illetve bátor, barátkozós, nyitott személyiség. (dettó, van h eldöntöm h én márpedig kiállok, aztán hülyézem magam h mégse kéne :) )
A nyitott könyv az annyiban igaz rám, h sokat tudok magamról beszélni (nem csak magamról, másról is) vannak dolgok amiket mindenkápp el kell mondanom valakinek, vannak amiket nem akarok, csak kicsúsznak. mondjuk sajnos kicsit pletykás is vagyok. de ha azt mondják h ne adjam tovább, akkor nem adom :)
okos és művelt :)
na ezt egészen addig tartottam jellemzőnek magamra, amég nem kezdtem el az egyetemet :) mostmár megingok magamban néha.
de tudom h azért annyira nem vagyok hülye, és ezt mások is közlik velem. csak nem vagyok éltanuló.
még annyit mondhatok magamról h én nem szeretem a változásokat. azaz bizonyos mértékig igen, de vannak határok. szóval ezt nehéz megfogalmazni (most nem megy)
ami még jellemző rám h önző vagyok. szeretem h van olyan ami az enyém és nem másé. ez abban merül ki h nem csípem ha távollétemben más alszik a szobámban, és eltűnnek a dolgaim. (szóval ha kölcsön akarnak kérni valamit, természetesen odaadom, csak azért tudjak róla)
ja, és h a mostani koliszobámban a szoba egyik fele csak az enyém, az nagyon jó :)
még annyit ami ellentétes bennem:
nagyon szeretek emberek közt lenni, most is szívesebben lennék valahol máshol mint egyedül a szobában.
de néha herótom van az emberektől, és nagyon jó egyedül lenni.
na most ennyi jutott eszembe magamról.
azért vannak hasonlóságok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!