Mi jellemző a rák nő horoszkópúakra?
én is rák vagyok :)
ez a anyajegyes dolog..lehet h van benne vmi :D nekem 3 van egymás mellett(nem csak ezek) de ez azért érdekes (bár lehet h nem függ össze) h a kezemen a vállamon meg még máshol is ugyanaz az anyajegy mármint 3 sorba ugyanúgy megvan :D
am én zárkózott viszahúzodó vicces vok..nehezen nyílok meg nehezen engedek közel magamhoz vkit de ha már közel van nagyon nehezen engedem el :)(főleg fiú:( )és nem tom ez mennyire befolyásolja..de van barátom és hát elég hülyeségeken kapom magam h rosszul esett :s pl. a puszi lánnyal.. én úgy vok vele h akár fiú/ lány csak akk adok neki puszit ha- családtag(alap :D) vagy ha nagyon közel áll hozzám és fontos nekem... szal ez a baráti pusziba azért csak úgy egy osztársnak nem adok...
:D nem tom ezek közül kire mi igaz.. :D de szivesen ismerkednék még rákokkal :D ha vki szeretne akk privit írjon lécci :D korosztály nem mind1 :D
Amúgy,nekem is van elég szépen anyajegyem.Vicces,de énis 12,5/L vagyok.:P
És rám egyfolytába mondják,hogy makacs vagyok.:)Amit mondtál az rám is naggyából illik.
És nagyon köszi mind a kettőtöknek a választ.Főleg,mert hosszúak voltak.:D
Én 16/L vagyok és rák horoszkópú.
Most ha írnom kéne magamról úgy tudnám jellemezni, hogy félénk vagyok nagyon, akit szeretek azért mindent képes vagyok megtenni. Nehezen ismerkedek, de nagyon szeretnék. Elég lusta vagyok, amit tudok elhalasztok ameddig csak lehet. A vizet nagyon imádom :)
Megértö vagyok és rendes és sokak ellenszenvesek velem mert túl nyugodt vagyok és ez nem tetszik nekik.
Komoly és egyben vicces, szórakozott is tudok lenni :)
Az anyajegy dolog pedig vicces, nekem egymás alatt sorban van 3 az arcomon, fentröl növekvö sorrendben xD
Köszi a választ.:D
Részben igaz rám is.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!