Ha egy skorpió pasi azt mondja nekem a szemembe hogy jó nővagyok, akkor jó nővagyok?
Figyelt kérdés
Vagy csak manipulálni akar? odákat zeng rólam. hogy milyen szép, okos, kedves vagyok blablabla. elég hihetően teszi már sokadik hete. csak az a baj, hogy egy szavát sem hiszem el, mert én nem érzem magam szépnek.2010. máj. 9. 18:47
11/14 anonim válasza:
Nem jellemző az összes skorpióra a manipulátorkodás, ez totálisan egyénfüggő. Plusz, a híres-hírhedt kiszámíthatatlanság is csupán személyfüggő. Vicces, hogy a horoszkópi jellemzések többnyire egy Gollam-ként írják le a skorpiókat (bosszúálló, kiszámíthatatlan, miegymás), pedig ismerek vízöntőt, oroszlánt és halakat is, akik olvasva mehetnének a legközelebbi Gollam-válogatásra xDDD Csak annyira kell félned tőle, mint a többi jegy képviselőitől.
12/14 anonim válasza:
A Skorpió őszinte és inkább meghal, minthogy hazudjon. Hihetsz neki.
24/L
13/14 anonim válasza:
Utolsó, az lehet, de hogy nagyon ritkán mondja ki az őszinte szavakat,, az is....
14/14 anonim válasza:
én is ismerek egy skorpiót és nagyon őszinte de ha valamit elakar érni képes bárkit manipulálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!