Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy minden randimon ideges vaok? Remeg és izzad a tanyerem nem tom mit mondjak, mert félek mindent elszűrok és ha pasi néz a szemembe miért fordulok e?

Figyelt kérdés
mit tegyek?
2009. júl. 8. 12:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Nagyon izgulsz.Vegyél be egy nyugtatót, vagy lődd be magad. Nah csak vicceltem. Komolyra fordítva: Ha iszol egy korty alkoholt, az segít feloldódni.
2009. júl. 8. 12:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

zavarba jössz azért=D

én is ilyen vagyok:D nekem most pénteken lesz randim:$ és kezdek izgulni..hála istennek már ismerem..:D

nem vagy egyedül..=D

de szerintem próbálj olyan tevékenységet kitalálni ami nem gáz ha nem beszélgettek..mondjuk egy mozi..=) és ott nem is kell ránézni sem:D vagy ahol több ember is van..első randin nem kell haza vinned..érted a lényeget nem? a második randin már lehettek kettesben..beszélgessetek..=) és mondd neki h te most izgulsz..:D tedd a kezét a szívedre, hogy érezze hogy mennyire is izgulsz:D a fiúk elég nagy többsége szereti ha a lány ilyen "aranyos" =D ( szerencsém van mert aki most akar velem találkozni..az is épp ilyen:$)

szal..utána már megy magától=)

Sok sikert..és ne izgulj..;Đ

Szijjah

15/L

2009. júl. 8. 12:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Igyál meg előtte egy felest.
2009. júl. 8. 12:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

hát ne fordulj el, ha a szemedbe néz, meraz gáz. amúgy belefogsz jönni idővel, csak megkell szoknod a helyzetet. ezis elfog majd jönni.

vagy ihatsz télleg alkoholt :D

de amúgy nekemis izzad a tenyerem legutobb 20 évesen izzadt, azóta van barátom, ez logikus h izgul az ember egy randi előtt.

légy kicsit magabiztosabb ésakkor nemfélsz majd h elrontasz mindent.

2009. júl. 8. 12:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok..

alkoholt nem ajánlom..nehogy azt higgye hogy alkohol függő vagy=/

2009. júl. 8. 12:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok: Nem azt mondtam hogy igya le magát, csak egykét kortyot. Az az elején sokat segít, később meg már nem kell. Ettől nem lesz valaki alkohol függő, és nem is fogják annak titulálni.
2009. júl. 8. 12:18
 7/10 anonim ***** válasza:

szerintem is jó ötlet előtte az alkohol csak kapj be egy rágót is utána :D

de amúgy a fiúk is ugyanúgy izgulnak mint te.. csak gondolj erre és akkor az már egy picit nyugtatóbb helyzetet jelent, hogy nem csak te vagy így ezzel :DDD

sok sikert^^

2009. júl. 8. 12:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy jó üveg sör! :)
2009. júl. 8. 12:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Velem volt, hogy napokig ezen görcsöltem, tökéletesítgettem magam a randira, erre meg még én voltam oldott, vidám és jófej, a srác meg úgy izgult, hogy teljesen bezárkózott.:S De ha egy lány ilyen, az egy bizonyos fokig tényleg aranyos:D Fogadd el és örülj neki, én vad vagyok, látod, nincs is sok randim. Szóval, mély levegő, lazíts, meg minden más, amit előttem mondtak, menni fog! Hajrá! 15/l
2009. júl. 8. 12:44
 10/10 anonim ***** válasza:
nem mindenre az alkohol a megoldás! pl hallgass valami pörgősebb vagy lágyabb zenét.
2009. júl. 8. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!