Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy minden randimon ideges vaok? Remeg és izzad a tanyerem nem tom mit mondjak, mert félek mindent elszűrok és ha pasi néz a szemembe miért fordulok e?
zavarba jössz azért=D
én is ilyen vagyok:D nekem most pénteken lesz randim:$ és kezdek izgulni..hála istennek már ismerem..:D
nem vagy egyedül..=D
de szerintem próbálj olyan tevékenységet kitalálni ami nem gáz ha nem beszélgettek..mondjuk egy mozi..=) és ott nem is kell ránézni sem:D vagy ahol több ember is van..első randin nem kell haza vinned..érted a lényeget nem? a második randin már lehettek kettesben..beszélgessetek..=) és mondd neki h te most izgulsz..:D tedd a kezét a szívedre, hogy érezze hogy mennyire is izgulsz:D a fiúk elég nagy többsége szereti ha a lány ilyen "aranyos" =D ( szerencsém van mert aki most akar velem találkozni..az is épp ilyen:$)
szal..utána már megy magától=)
Sok sikert..és ne izgulj..;Đ
Szijjah
15/L
hát ne fordulj el, ha a szemedbe néz, meraz gáz. amúgy belefogsz jönni idővel, csak megkell szoknod a helyzetet. ezis elfog majd jönni.
vagy ihatsz télleg alkoholt :D
de amúgy nekemis izzad a tenyerem legutobb 20 évesen izzadt, azóta van barátom, ez logikus h izgul az ember egy randi előtt.
légy kicsit magabiztosabb ésakkor nemfélsz majd h elrontasz mindent.
előző vagyok..
alkoholt nem ajánlom..nehogy azt higgye hogy alkohol függő vagy=/
szerintem is jó ötlet előtte az alkohol csak kapj be egy rágót is utána :D
de amúgy a fiúk is ugyanúgy izgulnak mint te.. csak gondolj erre és akkor az már egy picit nyugtatóbb helyzetet jelent, hogy nem csak te vagy így ezzel :DDD
sok sikert^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!