Ha egy skorpió pasi azt mondja nekem a szemembe hogy jó nővagyok, akkor jó nővagyok?
Figyelt kérdés
Vagy csak manipulálni akar? odákat zeng rólam. hogy milyen szép, okos, kedves vagyok blablabla. elég hihetően teszi már sokadik hete. csak az a baj, hogy egy szavát sem hiszem el, mert én nem érzem magam szépnek.2010. máj. 9. 18:47
1/14 anonim válasza:
most nem bunkóskodni akarok, meg amúgy én tökre hiszek a horoszkópban, de ez már tényleg túlmegy a csillagjegyek "hatáskörén" :) ez emberfüggő, hogy ki őszinte meg ki az, aki minden izét összehord, csakhogy megkaphasson, ezt neked kell érezni, hogy őszintének tűnik-e, vagy csak úgy mondja! mondjuk abból tényleg ne ítélj, hogy azt mondja, hogy szép vagy, te meg úgy látod, hogy nem vagy, a szépség relatív, ergo szerinte lehetsz szép, attól, hogy magadnak nem tetszel, tehát nem biztos, hogy e tekintetben nem mond igazat
2/14 anonim válasza:
Szerintem azt jelenti, hogy terhes vagy.
3/14 anonim válasza:
Nem hiszem hogy manipulálni akar.
4/14 anonim válasza:
Lehetséges hogy manipulálni akar.
8/14 anonim válasza:
A skorpiók 99% -ban manipulálnak.
9/14 anonim válasza:
A skorpiók nem nagyon mondanak szép szavakat.
10/14 anonim válasza:
Skorpiónál sosem tudhatod mit miért mond.:D Ez a legszebb benne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!