Szerintetek melyik a legjobb csillagjegy? (nem ér a
sajátodat írni)
Figyelt kérdés
Írd le azt is, hogy miért!
Kezdem: Rák
Miért?
Ha a Rák rátalál élete párjára, akkor szinte betegesen ragaszkodóvá válik, minden áron meg akarja tartani. E miatt ezek a személyek könnyen megbántódnak, sérülékenyek, viszont családjukat imádják, és nagyon szeretik otthonukat, melyet igen kellemessé és barátságossá varázsolnak.
szóval érdekes ez , meg az hogy lucifer a fény hordozó oszt ő az ördög , meg a testnek látszolag alacsonyabb a prioritása mint a léleknek , oszt lehet mégse , mer jézus mondja hogy tegyétek eggyé a kettőt oszt mehettek a menyegzőre
2022. máj. 7. 14:54
32/53 anonim válasza:
amúgy én az oroszlánokat irigylem talán, de ez sem lehet véletlen (de hát a véletlen olyan "etlen" - ami nem vélt) . Szóval az oroszlánokat, nem tudom miért , de pl Weöres Sándor is rák volt és ő irt az oroszlán csillagjegyről , de csak arról ,a rák után következik az oroszlán. Az oroszlán a gyermeket jelöli az állatövben.
Elindulván ezen a szimbolumlogikán ugye egy oroszlán középpontjban saját maga áll . Egészséges psziché esetén magabiztos kikezdhetetlen önbecsülés stb stb, forditva meg egosita sértődékeny blablabla.
Ird be googl-be hogy: A rák egyéniség látomása, vagy A skorpió egyéniség szenvedélye ott kerezsd azt az oldalt hogy Ember's Ég ott nagyon találó szimbolikával irnak a jegyekről.
2022. máj. 11. 13:43
33/53 anonim válasza:
bandi
2022. dec. 3. 23:29
34/53 anonim válasza:
De amúgy bármit szeretnél tudni a világról tényleg bármit , én megválaszolom olyan zseni vagyok hogy az nem létezik.Azaz hogy de, én vagyok a kiválasztott , nehéz el hinni de most a kiválasztottal beszélsz. Gabriel küldött a földre mer nekem kell majd legyőzni a fenevadat. Pontosabban Mihály arkangyal porhüvelye leszek , mert csak az én testem képes kibirni , egy ideig de még én is bele fogok halni , de értetek megteszem koszos kis emberekért. Mert szeretlek titeket .
2022. dec. 24. 12:59
35/53 anonim válasza:
na ilyen egy rák
2022. dec. 30. 16:39
36/53 anonim válasza:
ha férfi , nőbe el se tom képzelni milyen betyár boszorkány lehet
2022. dec. 30. 16:42
37/53 anonim válasza:
Azért ennyire nem egyszerű mert , ugyanakkor én bak is vagyok meg nyilas is van a képletembe meg a kvadrát meg dekanátus meg a Phaszom , tény hogy igaz de ezek évezredekkel ezelőtt levetkőzött tudások amelyeket már nem használunk , illetve ellenünk lehet vagy ilyenek kész vagyok
2022. dec. 30. 16:54
38/53 anonim válasza:
én vagyok az ,
rájöttem a mérleg a gyerek nem az oroszlány -y ez is mi ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!