Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerintetek melyik a legjobb...

Sens0r kérdése:

Szerintetek melyik a legjobb csillagjegy? (nem ér a sajátodat írni)

Figyelt kérdés

Írd le azt is, hogy miért!

Kezdem: Rák

Miért?

Ha a Rák rátalál élete párjára, akkor szinte betegesen ragaszkodóvá válik, minden áron meg akarja tartani. E miatt ezek a személyek könnyen megbántódnak, sérülékenyek, viszont családjukat imádják, és nagyon szeretik otthonukat, melyet igen kellemessé és barátságossá varázsolnak.

2017. febr. 9. 14:35
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem az enyém !
2017. febr. 9. 16:59
 12/56 anonim ***** válasza:
18%

Melyik horoszkóp-fajta szerint?

Nem egyértelmű kérdésre nem lehet egyértelmű és jó választ adni!

2017. febr. 9. 21:00
 13/56 A kérdező kommentje:

Hát nem a Kínai..

Találgass egy kicsit...

2017. febr. 9. 21:26
 14/56 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem az Oroszlán :)

A környezetemben lévő Oroszlánok sikeresek, határozottak, viccesek és tisztelik őket, adnak a véleményükre. Mindenről van véleményük, őszinték és nyíltak, mindemellett nagylelkűek, szívesen segítenek másokon. Csupán egy dolog nem szimpatikus a számomra, hogy nagyon szeretnek rivaldafényben lenni és szeretik ha mindenki csak rájuk figyel.

A Mérleget nem mondanám a legjobbnak, de számomra szimpatikusak. Jó megjelenésűek és jó beszélgetőpartnerek.

A Nyilasok is jófejek, de véleményem szerint túl gyakran szeretnek bohóckódni, kissé komolytalanok. Főleg ha fiú.

Nekem ezek a tapasztalataim Kos lányként. :)

2017. febr. 9. 22:37
 15/56 anonim ***** válasza:
5%

Miért ne!

Kína is az északi féltekén van, ugyanúgy állnak a csillagok.

Márpedig, ha ugyanaz a csillag/bolygó egyazon helyen van, mint nálunk, miért lenne más hatással az emberekre?

Ha pedig "meg van írva a csillagokban", minek kűzdjön a pógár élete javításával, ha már úgyis eleve elrendeltetett?

Sőt! - kűzdelme a természet ellen való!

2017. febr. 10. 06:18
 16/56 anonim ***** válasza:
76%

Kerdezo ,egyetertek,en is Rak vagyok...;)

A parom is az,30 eve...

2017. febr. 10. 08:39
 17/56 anonim válasza:
91%
A sajátom. De mivel ezt nem lehet mondani, ezért a vízöntő. Mert olyan, mint egy távoli csillag: ragyog, de megközelíthetetlen.
2017. febr. 10. 20:39
 18/56 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem az Oroszlán mert barátságos megvédi a gyengébbeket jó a humora stb.

Rák lány vagyok én is.

2017. febr. 24. 11:49
 19/56 anonim ***** válasza:
64%
Mérleg,mert ők kiegyensúlyozottak és széles érdeklődési körük van.(vízöntő/F)
2017. febr. 25. 16:01
 20/56 anonim ***** válasza:
45%
A 10essel ertek egyet! Halak! Mert mindenkihez tud alkalmazkodni.mind horoszkop tulajdonsagaban van belole valami,ezert mindenki szereti,hasonlitani akar ra. Utana oroszlan,felkelti az emberek figyelmet,stb. Utana szuz. Szeretnem hogyha lesz gyerekem ez a 3 sikeruljon. Utana a kos talan meg ami jo,tobbi nekem semmit nem jelent. Bika unalmas es lusta,nyilas mindegyik szerencsetlen,pl. Britney amekkora sztar volt ugy lepukkant. Skorpiok harpiak. Vizonto sem szimpi. Rak az elmegy.
2018. márc. 25. 17:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!