Szerintetek melyik a legjobb csillagjegy? (nem ér a sajátodat írni)
Írd le azt is, hogy miért!
Kezdem: Rák
Miért?
Ha a Rák rátalál élete párjára, akkor szinte betegesen ragaszkodóvá válik, minden áron meg akarja tartani. E miatt ezek a személyek könnyen megbántódnak, sérülékenyek, viszont családjukat imádják, és nagyon szeretik otthonukat, melyet igen kellemessé és barátságossá varázsolnak.

Melyik horoszkóp-fajta szerint?
Nem egyértelmű kérdésre nem lehet egyértelmű és jó választ adni!
Hát nem a Kínai..
Találgass egy kicsit...

Szerintem az Oroszlán :)
A környezetemben lévő Oroszlánok sikeresek, határozottak, viccesek és tisztelik őket, adnak a véleményükre. Mindenről van véleményük, őszinték és nyíltak, mindemellett nagylelkűek, szívesen segítenek másokon. Csupán egy dolog nem szimpatikus a számomra, hogy nagyon szeretnek rivaldafényben lenni és szeretik ha mindenki csak rájuk figyel.
A Mérleget nem mondanám a legjobbnak, de számomra szimpatikusak. Jó megjelenésűek és jó beszélgetőpartnerek.
A Nyilasok is jófejek, de véleményem szerint túl gyakran szeretnek bohóckódni, kissé komolytalanok. Főleg ha fiú.
Nekem ezek a tapasztalataim Kos lányként. :)

Miért ne!
Kína is az északi féltekén van, ugyanúgy állnak a csillagok.
Márpedig, ha ugyanaz a csillag/bolygó egyazon helyen van, mint nálunk, miért lenne más hatással az emberekre?
Ha pedig "meg van írva a csillagokban", minek kűzdjön a pógár élete javításával, ha már úgyis eleve elrendeltetett?
Sőt! - kűzdelme a természet ellen való!

Kerdezo ,egyetertek,en is Rak vagyok...;)
A parom is az,30 eve...

Szerintem az Oroszlán mert barátságos megvédi a gyengébbeket jó a humora stb.
Rák lány vagyok én is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!