A skorpio lanyoknak szinte mindig egy ikrek fiu/lany a legjobb baratja vagy a pasija. Miert?
Skorpió nő vagyok, a nyilas csillagjegyű párommal. Nagyon is szeretjük egymást!:)
És egy ikrek csillagjegyű közeli/legjobb barátom/barátnőm sincs!
Nap jegyem ikrek, ascendensem skorpió.
Fiú vagyok, magamnak vagyok a legjobb barátja. :D
Azaz magamat szeretem a legjobban :D :D
A skorpió nők tapadnak mindenkire, akiből valami hasznot tudnak húzni. Haszon alatt nem csak anyagiakra gondolok, hanem pl kapcsolatrendszer bővítése...
Na pont ez utóbbira jó az ikrek a a skorpióknak. A legtöbb ikrek ugyanis elég sok baráttal vagy legalábbis haverral rendelkezik, ami köszönhető annak, hogy minden érdekli, mindenben benne van, folyton dumál. Szóval szívesen és könnyedén ismerkedik érdeklődő természete folytán. Ikrek bár elég önző, azonban nem rossz indulatú, nem rossz szándékú.
A skorpió pedig pont ellenkezőleg van. Zárkózottabb, nem sok mindent árul el magáról, gyanakvó, fél, hogy kihasználják (önmagából indul ki...), sok emberrel szánt szándékkal gonoszkodik, rosszat akar másoknak. És így nem egy közkedvelt személyiség. De viszont szeretne az lenni, és ezt úgy éri el, hogy behódol néhány kiválasztottnak, akitől valamit remélhet.
Így könnyen becserkészi az ikreket. Náluk látja, hogy sok barátja van, s ha bevágódik az ikreknél, akkor az ikrek haverjai is mind "felnéznek" majd rá.
Valahogy így lehetne leírni.
Az meg hogy mostanában érdekelnek téged, régebben nem... Valószínűleg az lehet, hogy mostanában nyitottabb vagy másokkal, úgy értem bárkit szívesen meghallgatsz, türelmesebb vagy, mint korábban. Ez jellemzően mindenkinél így van, ahogy idősödik.
És ha így bárkire nyitott vagy, akkor a skorpiók is könnyebben lecsapnak rád. Persze te azt hiszed, hogy ez véletlen. :)
Lehet csöndes emberre van szüksége a skorpiónak otthon, hogy legyen ki felett uralkodnia, ez elképzelhető. Ám imád a központban lenni és tetszelegni. Szóval ha egy ikrekkel barátkozik, akkor hamar ott van a társaság középpontjában...
Ennyi röviden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!