Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerintetek melyik a legjobb...

Sens0r kérdése:

Szerintetek melyik a legjobb csillagjegy? (nem ér a sajátodat írni)

Figyelt kérdés

Írd le azt is, hogy miért!

Kezdem: Rák

Miért?

Ha a Rák rátalál élete párjára, akkor szinte betegesen ragaszkodóvá válik, minden áron meg akarja tartani. E miatt ezek a személyek könnyen megbántódnak, sérülékenyek, viszont családjukat imádják, és nagyon szeretik otthonukat, melyet igen kellemessé és barátságossá varázsolnak.

2017. febr. 9. 14:35
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%

Bak.

Igaz, hogy baromi nehéz esetek, de nincs meg egy olyan türelmes jegy, aki egy skorpiót eltudna visleni!

(Igen engem :P)

2018. ápr. 18. 09:00
 22/53 anonim válasza:
10%
Szerintem anyád, mivel jó az ágyban.
2018. aug. 27. 23:16
 23/53 anonim ***** válasza:
100%

Vizonto mert erdekesek, viccesek

kontra nem valami husegesek mindharom exem vizonto volt, mindegyik csalt, es meg ok voltak tulon tul feltekenyek, ha eppen meghagytam nekik a kodot hogy ugyan visszanyalatom e veluk a fagyit:-))))

Skorpio mert ok ugy jok ahogy vannak teljesen megertjuk egymas humorat meg gondolatvilagat

kontra: nincs

En rak vagyok, koszi kerdezo, annyival kiegeszitenem, hogy a rak nem mindig a verszerinti rokonait tartja a "csaladjanak" nekem peldaul a barataim azok akikert barmit:-))) Illetve nem bantodok meg konnyen, rengeteg dolog lepereg rolam, igaz nem csak a napjegy szamit! Skorpio az aszcendensem

2018. nov. 7. 14:22
 24/53 anonim válasza:
100%
Oroszlán,Skorpió,Mérleg
2021. jún. 18. 21:02
 25/53 anonim ***** válasza:
0%

Nincs olyan hogy legjobb , a dualitás világában van egy olyan egyszerű törvény amely mindenben megjelenik: "nincsen előny hátrány nélkül és nincs hátrány előny nélkül".

Melyik a legjobb?, attól függ mire. Pl: Babilóniában hadászati stratégiai döntéseket hozó tanácsban kizárólag bakok vehettek részt, mert ők a legjobb stratégák. Ha médiumot keresel intuitiv személyt akkor az a rák lesz. Ha precizitást és megbizhatóságot , akkor a szüzet mondanám.

Persze ezek egészséges pszichével rendelkező emberek esetén áll fönn, ha valami baj van a fejben akkor gyakran az ellenkezőjébe csap át egy jegy "stilusa"

Pl: A rák elég kedves , aranyos , lágy a modora és nem egy agressziv fajta de ,ha felbaszod a legveszélysebb tud lenni mert totálisan érzelemvezérelt. FBi statisztikák szerint a legtöbb búnelkövető rák de , ezek mind indulati búncselekmények. A legtöbb sorozatgyilkos viszont skorpió miért ? Azért mert a skorpió a szenvedély jegye és a sorozatgyilkosok tulnyomó töbségét szexuális vagy valamifajta szenvedély motivál.

2022. márc. 31. 06:55
 26/53 anonim ***** válasza:
100%
Rák vagyok skorpió az aszcendensem xd előző voltam
2022. márc. 31. 21:19
 27/53 anonim ***** válasza:

Egyébként meg a bak, mivel az az ördögöt jelöli az állatövben , s mivel a föld ura az ördög , egy bak érti legjobban miként működik a világ, de mint írtam nincs előny hátrány nélkül és forditva. A bak nem ismeri a megváltást, na most szembe vele van a rák elvileg akkor annak kell a legszarabbnak lennie cserébe viszont a gyűlöletet át tudja forditani az inverzébe a szerelembe .

A betlehemi jászolban mindíg kettő állat van kötelezően: egy a szamár vagy kecske ami a bakot képviseli, a másik mindíg az ökör ami keleti zodiákusban a rák. A bakkal ami az ördög szemben áll a rák ami a nő az anya . Férfi nincs az állatövben tán a kos de szerintem az se vagy nem tom . Ezeket olvastam halottam láttam megfigyeltem. Szart se érek vele. Előző voltam. Ja a zsidók tartoznak a bak a szaturnusz alá az a totemállatuk , de kell hogy legyen az ördög igy kerek a dolog.

2022. ápr. 2. 14:01
 28/53 anonim ***** válasza:
Vagy lehet a bak a férfi ? XD
2022. ápr. 2. 16:04
 29/53 anonim ***** válasza:
Azt is irják hogy a rák démoni - immaginációkat (sugallatokat) követ amugy nem követ mer tisztára kivagyok a jeleitől de állandóan sugdos az pöcs
2022. ápr. 8. 13:21
 30/53 anonim ***** válasza:
a baknál születik a fény a ráknál bukik alá
2022. máj. 7. 14:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!