Szerintetek melyik a legjobb csillagjegy? (nem ér a sajátodat írni)
Írd le azt is, hogy miért!
Kezdem: Rák
Miért?
Ha a Rák rátalál élete párjára, akkor szinte betegesen ragaszkodóvá válik, minden áron meg akarja tartani. E miatt ezek a személyek könnyen megbántódnak, sérülékenyek, viszont családjukat imádják, és nagyon szeretik otthonukat, melyet igen kellemessé és barátságossá varázsolnak.
Bak.
Igaz, hogy baromi nehéz esetek, de nincs meg egy olyan türelmes jegy, aki egy skorpiót eltudna visleni!
(Igen engem :P)
Vizonto mert erdekesek, viccesek
kontra nem valami husegesek mindharom exem vizonto volt, mindegyik csalt, es meg ok voltak tulon tul feltekenyek, ha eppen meghagytam nekik a kodot hogy ugyan visszanyalatom e veluk a fagyit:-))))
Skorpio mert ok ugy jok ahogy vannak teljesen megertjuk egymas humorat meg gondolatvilagat
kontra: nincs
En rak vagyok, koszi kerdezo, annyival kiegeszitenem, hogy a rak nem mindig a verszerinti rokonait tartja a "csaladjanak" nekem peldaul a barataim azok akikert barmit:-))) Illetve nem bantodok meg konnyen, rengeteg dolog lepereg rolam, igaz nem csak a napjegy szamit! Skorpio az aszcendensem
Nincs olyan hogy legjobb , a dualitás világában van egy olyan egyszerű törvény amely mindenben megjelenik: "nincsen előny hátrány nélkül és nincs hátrány előny nélkül".
Melyik a legjobb?, attól függ mire. Pl: Babilóniában hadászati stratégiai döntéseket hozó tanácsban kizárólag bakok vehettek részt, mert ők a legjobb stratégák. Ha médiumot keresel intuitiv személyt akkor az a rák lesz. Ha precizitást és megbizhatóságot , akkor a szüzet mondanám.
Persze ezek egészséges pszichével rendelkező emberek esetén áll fönn, ha valami baj van a fejben akkor gyakran az ellenkezőjébe csap át egy jegy "stilusa"
Pl: A rák elég kedves , aranyos , lágy a modora és nem egy agressziv fajta de ,ha felbaszod a legveszélysebb tud lenni mert totálisan érzelemvezérelt. FBi statisztikák szerint a legtöbb búnelkövető rák de , ezek mind indulati búncselekmények. A legtöbb sorozatgyilkos viszont skorpió miért ? Azért mert a skorpió a szenvedély jegye és a sorozatgyilkosok tulnyomó töbségét szexuális vagy valamifajta szenvedély motivál.
Egyébként meg a bak, mivel az az ördögöt jelöli az állatövben , s mivel a föld ura az ördög , egy bak érti legjobban miként működik a világ, de mint írtam nincs előny hátrány nélkül és forditva. A bak nem ismeri a megváltást, na most szembe vele van a rák elvileg akkor annak kell a legszarabbnak lennie cserébe viszont a gyűlöletet át tudja forditani az inverzébe a szerelembe .
A betlehemi jászolban mindíg kettő állat van kötelezően: egy a szamár vagy kecske ami a bakot képviseli, a másik mindíg az ökör ami keleti zodiákusban a rák. A bakkal ami az ördög szemben áll a rák ami a nő az anya . Férfi nincs az állatövben tán a kos de szerintem az se vagy nem tom . Ezeket olvastam halottam láttam megfigyeltem. Szart se érek vele. Előző voltam. Ja a zsidók tartoznak a bak a szaturnusz alá az a totemállatuk , de kell hogy legyen az ördög igy kerek a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!