Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyek a kimondottan introvert...

Melyek a kimondottan introvertrált jegyek?

Figyelt kérdés
Én Rák vagyok, és tudom magamról...de a bak is, a Szűz is eléggé az...
2017. jan. 10. 16:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%
A skorpió szintén, a halak talán...
2017. jan. 10. 16:48
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
Ismerek extrovertált Szűz jegyű embert, egyáltalán nem készítenék ilyen skatulyákat.
2017. jan. 10. 17:05
 3/13 anonim ***** válasza:
28%
A vonaljegyek sokkal introvertáltabbak mint a bérletek, utóbbit hetekig mutogathatom mindenkinek és nincs panasz.
2017. jan. 10. 17:55
 4/13 anonim ***** válasza:
36%

A Scorpions igazán jó zenekar .

Én skórpió csillagjegyű vagyok ,mondjuk inkább Judas Priest .

2017. jan. 10. 18:24
 5/13 anonim ***** válasza:

én bika csillagjegyű vagyok, introvertált. apám skorpió, extrovertált, anyám szintén bika, extrovertált, barátnőm szintén bika, aki inkább introvertált.

Ebből látnod kéne, h nem a bikáról van szó, nem a csillagjegy az introvertált, hanem a személy. Az emberek kicsit bonyolultabban annál, minthogy a születésükkor használt egyik időszámiitás szerint épp hányadika volt.

2017. jan. 10. 20:12
 6/13 anonim ***** válasza:
33%
Alapvetően a rák, halak, a skorpió már nem annyira, és a mérlegek is csak eljátsszák, hogy extrovertáltak, valójában eléggé maguknak valók. Ez persze azokra érvényes, akiknél a napjegy domináns, nem igaz mindenkire, aki ezekben a jegyekben született.
2017. jan. 11. 17:03
 7/13 anonim ***** válasza:
26%
A bak nagyon zárkózott jegy.
2017. jan. 11. 20:25
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem így működik. Én introvertált oroszlán vagyok, a párom extrovertált skorpió... Bumm neki.
2017. jan. 12. 09:21
 9/13 anonim ***** válasza:
Anyukám es en introvertaltak vagyunk, o vizonto en skorpió. De ismerek nagyon nagyon extrovertalt vizontot is. Szerintem ez nem hegy függő, viszont ha mar jegyekhez kötjük, akkor a bak introvertalt.
2017. jan. 14. 20:57
 10/13 anonim ***** válasza:
*jegy
2017. jan. 14. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!