Vízöntő nők, milyennek tartjátok magatokat?
Én tipikus vízöntő vagyok...:D
Néha elég vicces...de néha úgy érzem mintha nagyon különböznék a többiektől...amit mások csak úgy lazán megtesznek az nekem nem megy...ugye ez azért van mert nem mutatom ki az érzéseimet...pedig szeretném de nem megy...:)
én vízöntő vagyok oroszlán aszcendenssel...olyan mintha nem találnám a helyem sehol...én abszolút nem vagyok antiszociális...egyébként sosem szerettem a matekot..bár a történelmet sem..viszont szeretem az informatikát.igazi lázadó vagyok örök optimista...még a rosszban is meglátom a jót. kevés emberre haragszok meg de akire mégis azzal nem békélek meg. utálom a kétszínűséget,logikusan gondolkodok és minden problémára találok megoldást. makacs vagyok és önfejű, nem szeretem a kötöttségeket...nem érzem magam jól kapcsolatban olyan mintha meg lennék kötve. bár ha valakivel mégis lekötöm magam akkor "macsó kell aki eldob" mint ahogy előttem is mondták már :)na és ki ne maradjon...mellettem sosem lehet unatkozni :)
és még sorolhatnám...bőven van még :) egyébként barna hajú kék szemű vagyok és 18/L :)
Független,szabad,nyitott,makacs,èrzèkeny,általában kedves,barátságos vagyok...ja ès lusta ès hamar ráunok dolgokra,szeretek utazni,jobban szeretem a règi megszokott dolgokat mint az újjat,ha kockáztatni kell nem hátrálok meg
(ès szeretek dombra mászni xD vagy ha látok egy dombot úgy megmásznám xD
Független,szabad,nyitott,makacs,èrzèkeny,általában kedves,barátságos vagyok...ja ès lusta ès hamar ráunok dolgokra,szeretek utazni,jobban szeretem a règi megszokott dolgokat mint az újjat,ha kockáztatni kell nem hátrálok meg
(ès szeretek dombra mászni xD vagy ha látok egy dombot úgy megmásznám xD )ez mièrt van?
(ès szeretek dombra mászni xD vagy ha látokegy dombot úgy megmásznám xD )ez mièrt van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!