Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vízöntő nők, milyennek tartját...

Vízöntő nők, milyennek tartjátok magatokat?

Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 20:52
1 2 3 4 5
 41/49 anonim válasza:

Én tipikus vízöntő vagyok...:D

Néha elég vicces...de néha úgy érzem mintha nagyon különböznék a többiektől...amit mások csak úgy lazán megtesznek az nekem nem megy...ugye ez azért van mert nem mutatom ki az érzéseimet...pedig szeretném de nem megy...:)

2010. aug. 11. 22:50
 42/49 anonim ***** válasza:
a matekhoz hozzászólva én nem voltam jó belőle mert volt egy jó tanuló színötös az osztályban és a tanár kivételezett vele nekem teljesen elment a kedvem az egész matektanulástól,ugymond "lázadni" akartam hogy ha ő a jó akkor én leszek a rossz!kicsit furcsán hangzik de rám ez igaz,,a számítógépekhez pedig:pl:közösségi oldalakon hányingerem van a sablonosságtól amikor minden másodpercben kiirják egymásnak a "barátok" hogy jjaaaj szeretlek és tízmillió szivecske nah hát ettől fölfordul a gyomrom,,egyszer volt egy honlapom élveztem hogy napról napra többen gratuláltak hozzá de aztán amikor nem volt akkora nézettség meguntam és abbahagytam a szerkesztését....nem vagyok valami türelmes...és akármennyien azt gondolják hogy nagyon gondolkodó vagyok igazábol minden esemény nagyon váratlanul ér nem azon gondolkozok hogy mi lesz egy perccel később hanem inkább álomvilágba képzelem magam szárnyal az elmém...és ilyenkor sokan kicsit naivnak butának gondolhatnak de egyből észreveszem (elég jó megfigyelő vagyok) és eloszlatom a kételyeket...a zenéért odavagyok imádom a színművészetet a rajzolást...a jegyek amik megfognak és mély nyomot hagynak bennem: Kos,más vízöntők(de gyorsan ki tudok ábrándulni belőlük...)egykicsit a nyilasok is és még a Halak is a titokzatosság nagyon fölkelti a figyelmemet!...ennyi...:)
2011. jún. 12. 19:15
 43/49 anonim válasza:

én vízöntő vagyok oroszlán aszcendenssel...olyan mintha nem találnám a helyem sehol...én abszolút nem vagyok antiszociális...egyébként sosem szerettem a matekot..bár a történelmet sem..viszont szeretem az informatikát.igazi lázadó vagyok örök optimista...még a rosszban is meglátom a jót. kevés emberre haragszok meg de akire mégis azzal nem békélek meg. utálom a kétszínűséget,logikusan gondolkodok és minden problémára találok megoldást. makacs vagyok és önfejű, nem szeretem a kötöttségeket...nem érzem magam jól kapcsolatban olyan mintha meg lennék kötve. bár ha valakivel mégis lekötöm magam akkor "macsó kell aki eldob" mint ahogy előttem is mondták már :)na és ki ne maradjon...mellettem sosem lehet unatkozni :)

és még sorolhatnám...bőven van még :) egyébként barna hajú kék szemű vagyok és 18/L :)

2011. júl. 24. 19:12
 44/49 anonim ***** válasza:

Független,szabad,nyitott,makacs,èrzèkeny,általában kedves,barátságos vagyok...ja ès lusta ès hamar ráunok dolgokra,szeretek utazni,jobban szeretem a règi megszokott dolgokat mint az újjat,ha kockáztatni kell nem hátrálok meg

(ès szeretek dombra mászni xD vagy ha látok egy dombot úgy megmásznám xD

2013. aug. 28. 17:28
 45/49 anonim ***** válasza:

Független,szabad,nyitott,makacs,èrzèkeny,általában kedves,barátságos vagyok...ja ès lusta ès hamar ráunok dolgokra,szeretek utazni,jobban szeretem a règi megszokott dolgokat mint az újjat,ha kockáztatni kell nem hátrálok meg

(ès szeretek dombra mászni xD vagy ha látok egy dombot úgy megmásznám xD )ez mièrt van?

2013. aug. 28. 17:29
 46/49 anonim ***** válasza:

(ès szeretek dombra mászni xD vagy ha látokegy dombot úgy megmásznám xD )ez mièrt van?

2013. aug. 28. 17:30
 47/49 anonim ***** válasza:
Független,szabad,nyitott,makacs,èrzèkeny,általában kedves,barátságos vagyok...ja ès lusta ès hamar ráunok dolgokra,szeretek utazni,jobban szeretem a règi megszokott dolgokat mint az újjat,ha kockáztatni kell nem hátrálok meg.
2013. aug. 28. 17:31
 48/49 anonim ***** válasza:
Upsz elnèzèst!! Az elõzõ 3 vagyok xD Csak telefonról netezek.ès igy nehèz mèg egyszer bocsánat kèrdezõ!!! :///
2013. aug. 28. 17:33
 49/49 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, ha valaki lázba hoz akkor rajongok érte, megfontolt, nyitott, barátkozós, vidám, realista, nem romantikus, nehezen engedek másokat a bizalmamba férkőzni, szeretek beszélgetni másokkal, szabadság szerető, nyugodt, akit bírok annak bármiben segítek, akit megszeretek igazán ahhoz ragaszkodok a végsőkig, hűséges, független, néha sokat beszélek, céltudatos, néha spontán, akaratos, szeszélyes, néha egy kissé erőszakos, manipuláló.
2021. aug. 26. 12:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!