Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vízöntő nők, milyennek tartját...

Vízöntő nők, milyennek tartjátok magatokat?

Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 20:52
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:

Művészinek,függetlennek, ridegnek(már-már közönyösnek),megközelíthetetlennek,gőgösnek,kioktatónak,segítőkésznek,nagylelkűnek,negatív befolyásoknak ellánállónak,intelligensnek.

Na és persze imádom a humort. :)

Nyerő jegyek nálam:Rák,Ikrek,Kos,Szűz.

2010. máj. 14. 12:53
 22/49 anonim válasza:
Azért vannak itt egymásnak ellentmondó tulajdonságok is egy-egy kommenten belül :-)))
2010. máj. 18. 19:56
 23/49 anonim válasza:

Sokat írtak már előttem ami rám is igaz, de azért le írom:

Kedves; közvetlen, könnyen ismerkedem meg az emberekkel, de kicsit azért zárkózott is vagyok; nehezen nyílok meg az embereknek; nagyon tudok szeretni de nehéz elérnie valakinek, hogy igazán megszeressem; önfejű; nagyszájú; néha kicsit beképzelt; irányító típus; szeretem megosztani másokkal a véleményemet; számíügép függő; a szerelemben inkább játékos; kicsit őrült; néha eléggé lenéző; lusta XD

18/L

2010. máj. 26. 00:05
 24/49 anonim válasza:

jahm... előző vagyok XD az kimaradt, hogy az viszont nem igaz rám, hogy független típus lennék, aki kompromisszumra és rendes párkapcsolatra képtelen... mert imádok szeretni és imádom ha valaki ugyanúgy viszont szeret... és ezt a páromban meg is találtam... és az sem igaz, hogy erre rá unnék hamar, mert túl nagy a szabadságvágyam... ha minden jól megy akkor vele élem le az egész életem és remélhetőleg minden így is fog alakulni, ahogy elterveztük :$ :)

18/L

2010. máj. 26. 00:09
 25/49 anonim válasza:

Továbbra is csupa egymásnak ellentmondásos tulajdonságok :)))))

(kedves- lenéző )

Most akkor mi az, ami nem jellemző a vízöntőkre? Idáig már szinte minden pozitív és negatív tulajdonság fel volt sorolva.....

2010. máj. 30. 11:56
 26/49 anonim válasza:

jééé gecC az első durván igaz.:D:D^^

téll ilyen vagyok:)

2010. jún. 7. 21:07
 27/49 anonim ***** válasza:
Talán mert a vízöntők ellentmondásos személyiségek :)
2010. jún. 16. 09:32
 28/49 anonim ***** válasza:
szociálisnak, őszintének, makacsnak, kiállhatatlannak, meglepőnek, izgalmasnak, őrültnek, számítógép függőnek, állandóan pofázok, romantikusnak, nyugodtnak, tisztának, megértetlennek, újdonságokra törekvőnek, kívülállónak, alkotónak, közvetítőnek. nagyon nehezen tudod titkot tartani. és utálok hazudni. szeretek egyedül lenni és önmagam lenni. nem szeretem az erőszakot, általában kommunikálok.bárhol ki tudok kapcsolódni, egyedül. álmodozó típus vagyok, általában a fellegekben járok, és mindig remélek. :)
2010. jún. 19. 18:44
 29/49 anonim ***** válasza:
kihagytam a lázadót, és közvetlen is vagyok, ez néha másoknak nem tetszik, e kit érdekelnek?:) kedves vagyok, sok barátom van, de csak 3 igazi, de értük aztán mindent megtennék. nagyon ragaszkodó típus vagyok és amolyan örök szerelmes. és utálom a korlátokat meg az idióta szabályokat. menjenek már! szeretem a tengerpartot. nagyon. de ez még nem jelenti azt, hogy nem akarok egy vastag pénztárcával Los Angelesben élni...:) A férfiak terén az ikreket szeretem. A határozott pasikat, akik mindig ott vannak hátul és hagynak menni, de kitartanak mellettem, és biztonságérzetet adnak.:)
2010. jún. 19. 18:53
 30/49 A kérdező kommentje:
Sosem értettem, mit takar az a titokzatos "örök szerelmes" kifejezés, viszont irtó jól hangzik :D Azta... nem becsmérlésképp mondom, de tényleg olyanok vagytok, mint egy fészekalja tojás :D
2010. jún. 19. 19:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!