Vízöntő nők, milyennek tartjátok magatokat?
nem öltözök furcsán, inkább egyszerűen, de szexin, imádom a kivágott ruhákat.
Nem szeretem a kötöttségeket, a komoly kapcsolatot, megunom pár hónap után. Nem bírom az unalmas pasikat, macsó kell , aki eldob.
És szex. Flört. Elismerés. Bókok. De ettől még nem fekszek le, akárkivel, akármikor, nagyon tudok ragaszkodni, és ha vége hnapok kellenek, hogy újba merjek kezdeni.
Szeretem kisajátíni a rám irányuló figyelmet, párkapcsolatban is.
A figyelem közpotnjában lenni, nevetettni, felhívnia figyelmet, sokkolni a gondolataimmal, és tetteimmel...lázadok...
De ennek ellenére sem érezném jól magam komolyban...egy bologató jánossal.
nem unalmas nekem egy tengerparti nyaralás, élvezem, max kell bele pörgés, vagy viszek bele.
Szeretek ellenkezni, mindig itthon ülök, lusta vagyok, szeretek gitározni :)
Sulikban matekból jó voltam, történelemből nulla.
A programozás és a kreatívkodás megy, ezért weblapokat csinálok főleg itthonról.
Nem tudtam, hogy itt ennyi vízöntő van :)
Haverkodjunk össze!
MSN címeteket átkülditek priviben?
vagy Google Talk is jó.
Skype-ot letöröltem, sorry.
Én örülnék.
Rossz ötlet?
Létezik hogy a vízöntők ennyire hasonlítsanak? Mert amiket eddig leírtak azok rám illenek. Mondjuk még nem vagy nő :)
15/ L
Miért az én 22:55 ösöm is iaz rád??:O
függetlenség pasiktől?? :S
Én nem vagyok antiszoc egyáltalán, sőt önzőnek sem mondanám magam. Én úgy tudtam, hogy ezek nem is vízöntő tulajdonságok, eléggé megleptetek.
Ezen kívül félénk vagyok és, pesszimista. Talán ami stimmel a leírtakkal: kreatív vagyok és szeretem a matekot.:-)
Előző vagyok. Remélem nem haragszik meg, aki korábban ezt belinkelte, de én sokkal inkább ez vagyok, mint amit ti írtatok. Kivéve persze pár dolgot: nem vagyok rendszerető, és a kudarcok megviselnek, nem mindenben vagyok igényes, de a többi nagyjából stimmel.
" A Vízöntő nő valódi humanista akit a világ dolgai foglalkoztatnak. Megérti a világ szenvedéseit és mindig a támadott pártjára áll. Segítségéért viszont sosem vár fizetséget.
Bátran kiáll saját véleménye mellett és tetteiért mindig vállalja a felelősséget.
A kudarcok erkölcsileg nem sértik, nem ejtik kétségbe, inkább hisz abban, hogy a hibáiból tanulhat.
Határozottan értelmiségi: intelligens, okos, rendszerető ás szorgalmas. Mindez sokat segíti az életben és nagyban hozzájárul a sikereihez. érzékeny, nyílt és őszinte, amiért tisztelik az emberek.
Társaságban különösen vidám, szórakoztató, egyszerűen fantasztikus. Szereti a szépet és elvárja, hogy őt is folyton csodálják. Nagyon költekező, felfogása szerint azok, akik ragaszkodnak a pénzhez képtelenek felfogni, hogy az arra való, hogy elköltsék, különben csak gondot okoz. Extravagáns mindenben s érdeklik az okkult tudományok. Sosem hazudik. A hazugságot szentségtörésnek veszi. Könnyen belopózik mások szívébe, nagylelkűen osztogat tanácsokat is, de azok mindig eléggé ügyetlenek.
A Vízöntő nő temperamentuma
A Vízöntő nő mindig az élen jár. Bármilyen munkát szívesen végez és könnyen közreműködik, képes átvállalni más felelősségét. Ha elvállal valamit teljesen a munkájába temetkezik, a könnyű siker nem kenyere.
A Vízöntő nő érzelmi élete
Nagyon igényes nő és elvárja, hogy értékeljék is. Nem elégszik meg azzal, hogy a partnere egyszerű tárgynak tekintse. Sosem siet el semmit, azt akarná, hogy minden békében és nyugalomban folyjon körülötte. Sosem veti magát hazárd játékokba, a férfinem is csak igen vonzó, tanulmányozni való kategória a szemében. Csakhogy eszményíti a szerelmet, sosincsenek állatias ösztönei. Fantáziadús alkotó szellemként mindig arra törekszik, hogy a partnere meg legyen elégedve vele. Kényes és válogatós, finom és gyengéd, ha szeret a Vízöntő nő testben lélekben egyaránt figyelmesen, bájosan reagál. A szerelemben nagyon őszinte. Egy Vízöntő nővel átélt kapcsolatot nem lehet könnyen elfelejteni.
A Vízöntő nő családi élete
A Vízöntő nőnek sok szeretetre és gyöngédségre van szüksége. Mivel folyton a tökéletes társat keresi, későn megy férjhez. Olyan férfira van szüksége, aki mellett igazi nőnek érezheti magát, aki mellett ragyoghat a legfinomabb társaságban is. Ha a házassága nem sikerül könnyen elválik, de ha a férj nem akarja elengedni, zátonyra futhat az élete."
Hát rám nagyon illik az ami rátok.
Makacs, hisztis, önfejű, nagyszájú, néha lenéző, flegma, vicces, átlalában társaságban középpont, ragaszkodó, hűséges, mindenen sírni tudó..
Egyébként kék szemem van és sötétbarna hajam:P (illetve msot fekete)
Ja és lehet nem is tudjátok de a vízöntőkből van legkevesebb a világon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!