Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Véletlen, vagy igenis van...

Véletlen, vagy igenis van hozzá köze a horoszkópnak? :D

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron beleszerettem egy srácba. Rák volt. Egészen mostanáig szerelmes voltam belé, de feltűnt még egy pasi...Szintén Rák :D Lehet, hogy csak véletlen, de ilyen még sose volt..:D
2010. máj. 4. 10:50
 1/5 anonim válasza:
Szerintem szerencsés véletlen,hacsak nem te nézted ki magadnak:D A párom és én ugyanígy voltunk,volt régen egy nagy szerelmem aki Kos volt és évekkel később összetalálkoztam a mostani párommal aki szintén Kos és a vicc az egészben hogy a mostani párom két nappal született később csak :D
2010. máj. 4. 11:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem két pasi estén ez még inkább csak a véletlennek tudható be.

De nekem is van sztorim neked: egész életemben - beleértve a futó kalandokat is - visszanézve, csak olyanokkal volt komolyabb (értsd ágyig jutó) kapcsolatom, akiknek István volt valamelyik keresztneve. Még egy külföldi is volt köztük, akinek a harmadik keresztneve volt Steven :=) Hidd el, nem tudatosan kerestem, pl. a férjemről csak nem sokkal az esküvőnk előtt tudtam, meg, hogy István a második keresztneve :=). Fordítva is igaz: végiggondolva, akikkel nem fordult komolyra a dolog, egyik sem volt István :=) Kicsit hátborzongató véletlenek.

2010. máj. 4. 13:07
 3/5 anonim ***** válasza:
véletlenek nincsenek:-) minden az ok-okozat törvényén alapul:-)
2010. máj. 4. 13:10
 4/5 anonim ***** válasza:

nem tudom :D de velem is pontosan ez van :D

régen a szerelmem rák volt és most feltűnt egy pasi aki nagyon bejön és ö is rák :D

amúgy én is rák vagyok :D:D

2010. máj. 4. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Van egy olyan, hogy hasonlo gondolkodasu embereket vonzunk be az életunkbe. Én a nyilas, és szuz lanyokkal vagyok igy.
2010. máj. 4. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!